slide show

Hur klär man sig fint och bekvämt?

Jag fick en fråga på ask om jag inte kan tipsa om hur man kan klä sig för att känna sig bekväm om man inte tillhör den där smala skaran, för personen tyckte att jag lyckades väldigt bra med det.
 
För det första, tackar! Jag älskar mode, kul att du gillar mina outfits :)
 
Jag känner mig allra bekvämast i ett par jeans, svarta jeans! Det är liksom min bas för i princip alla outfits. Så mitt allra bästa tips är att hitta ett par svarta, tajta jeans som passar din kroppsform. Jag har köpt mina på Kappahl så kolla där, jag älskar verkligen de! Så i princip hela våren, hösten och vintern går jag klädd i svarta jeans. Har även några par kortare som man kan ha när det är lite varmare. Till det älskar jag att ha på mig långärmade tröjor, Odd Molly är favoritmärket för de kläderna är så fina så det spelar ingen roll vilken kroppsform man har, alla tycker ändå att man ser fin ut i Odd Molly kläder men det beror förstås på din budget.
 
Men långärmade tröjor över huvud taget, jättefint med svarta jeans och en tröja bara. Basic men så snyggt! Tycker även om att ha linnen och en kofta. Jag älskar svart färg för man ser faktiskt smalare ut i det men på tröjor tycker jag om att ha färg fast inte vitt.. 
 
Det är inte bara kläderna som är viktiga tycker jag utan även skor, smycken och accessoarer. Investera i ett par snygga men sköna skor, vita sneakers är min absoluta favorit eller ett par Nike air Max, så snyggt! Hunter stövlar till svarta jeans är också on fleek. Daniel Wellington klocka älskar jag, passar till allt och så ringar till det! Och så är det viktigt att ha en snygg väska, jag älslar märkesväskor men det fungerar såklart lika bra med en budgetvariant. 
 
På sommaren älskar jag att klä mig i klänning eller jeansshorts.
 
Jag har ju själv gått upp 10 kg och tycker att kläderna inte sitter lika bra längre, det blir ju så när man går upp i vikt men man måste ju klä sig ändå och oftast sitter det bara i ens egna huvud.
 
Här kommer ett gäng exempel på tidigare outfits! Hoppas du kan bli lite inspirerad :)
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback