slide show

Cypern <3

Den absolut bästa resan jag någonsin varit på är Cypern! Jag är kär i Cypern, allt där är perfekt. Vädret, stranden, folket, maten, restaurangerna, klimatet, stämningen. Allt! 
 
I år ska vi ju till Grekland men nästa år, då har jag övertalat mamma att vi ska till Cypern igen. Jag klickade in mig på apollo nyss och såg att det bara kostar 11 000 för 1 vecka nu i augusti! Hade jag haft pengar hade jag lätt köpt den resan också, längtar så jävla mycket efter Cypern :(
Två bilder från fantastiska stranden. Kolla bara första bilden?! Vattnet var verkligen så blått, Cypern är drömmen :')
 
När jag börjar jobba tänker jag åka utomlands 3 gånger per år! Polen 1 gång och så något annat ställe 2 gånger. Åh tusan vad jag älskar att resa.
 
Btw så säger vi grattis till Sverige som vann ESC för 6e gången! Trodde verkligen inte att Sverige skulle vinna. Jag gillar Måns men tyckte inte om låten men kul för honom. Ryssland som kom på 2a plats var katastrof enligt mig, tyckte varken om henne eller hennes röst. Men Italien däremot, HUR GRYMMA?! Gudagåvor till människan alla 3, satan vilka röster de hade. Jag hade verkligen hoppats på en italiensk seger men en tredjeplats ska de vara nöjda med, underbart vacker låt hur som helst.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback