slide show

Q / A

Lite frågor jag tänkte svara på som jag fått på ask. 

Varför står du och pekar in i kinden på din blogg i nya inlägget??
Svar: alltså vad är detta för fråga..? Alla andra bilder blev fula så dag var den enda som var okej. Visste inte att det var förbjudet hah?? 

Jag tycker du ska blogga mer om vardagliga saker du gör, fota en massa för bilder är så kul. Sen hoppas jag att du kommer blogga i Grekland också för det är så mysigt att se! Kram
Svar: tack för tipsen! Jag känner att jag bloggar ganska mycket om min vardag men det kan ju lätt bli enformigt eftersom att det enda jag i princip gör är att jobba, gå i skolan och plugga. Jag kommer absolut blogga från Grekland, från mobilen dock men ändå :)

Man blir så otroligt ledsen när man måste avliva ett kärt husdjur. Min hund var 15 år när vi var tvungna att avliva henne, hon var som en riktig familjemedlem. 15 år fick vi ha henne, fina fina hund. Saknar henne fortfarande trots att det gått flera år sedan hon dog :( 
Svar: åh vad tråkigt att läsa :( jag kan verkligen tänka mig att ens älskade hund nöjda blir som en i familjen. 

Blogga meeeeeee
Svar: ge mig idéer på vad jag ska skriva om då! För jag har slut på idéer..

Önskeinlägg till bloggen: listor på vad du gillar, typ matbilder? Recept kanske. Mer om vad ni gör på universitetet, typ ämnen å sånt :)
Svar: fler listor ska fixas! Mat brukar jag fota mycket utomlands, hemma äter jag bara haha. Fler som vill läsa om universitet? Kanske någon som ska börja plugga snart? Kommentera!

Kan du inte skriva ett inlägg om när du fick diabetes? Hur det var innan och hur omställningen var och sådär? Skulle vara så sjukt intressant! 
Svar: absolut, ska fixas. 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback