slide show

Plugg i massor

Har pluggat i den mån jag kunnat idag. Migränen tar tyvärr alltid bort 4-5 timmar varje dag, den tiden går åt till att ta medicin och vila/sova tills det blir lite bättre så att jag ens ska ha en chans att kunna koncentrera mig. 

B-uppsatsen ska in redan den 30 maj, det var jag inte beredd på! Jag ska skriva om sociala medier och det är inte det lättaste. Ångrar lite att jag valde det ämnet men nu får jag köra på det. Att bara göra framsidan tog 40 minuter men nu är jag klar med den och så är jag klar med sidan som ska innehålla bakgrund, syfte och frågeställningar och så har jag börjat skriva lite på faktadelen. Det är så långt jag hunnit idag. Imorgon tänkte jag göra min enkät, skriva klart faktadelen och börja på metod och tillvägagångssätt. På torsdag har jag handledning i Hbg, skulle vilja vara klar med en hel del tills dess så att jag kan visa upp det och få feedback på hur jag går vidare/ändrar eller lägger till saker på bästa sätt. 
Nej ingen rolig lördag alls med andra ord. Har B-uppsatsen kvar, handledningen på torsdag, seminarium och opponering på uppsatsen och tenta i språkhistoria kvar. Efter den 10 juni tar jag sommarlov. Behöver jag säga att jag längtar ihjäl mig?! 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback