slide show

Hemma från festen

Jag kom precis hem. Tog min spruta och nu måste jag ta ett bad och tvätta håret för jag luktar som en jävla askkopp. Finns seriöst inget äckligare än cigaretter, det luktar så vidrigt. Och eftersom 85% av de som var på festen rökte på altanen och dörren var öppen så luktar även jag som inte röker bara cigarettrök. Det var samma sak i Prag när folk rökte inne på klubben, trodde jag skulle spy när jag skulle sova så det blev att tvätta håret vid 3 på natten. Det är så vidrigt att röka. Har aldrig rört en cigg i mitt liv och kommer aldrig att göra det.
Jag var nog också den enda som inte drack en droppe alkohol. 

Eftersom jag var nykter fick jag ta telefonsamtalet av en mamma till en kille som låg och spydde i trädgården. Hon kom och hämtade honom för han var så sjukt full. Hon fick gå in och hämta honom för han kunde knappt gå. Och så fick hon ta på hans jacka och ta på honom skorna och knyta dem, lagom pinsamt för honom.

Hade min son varit sådär full (han var typ 15-16?) så hade jag blivit så rasande arg så det finns inte. Jag vill aldrig se mina barn så och kommer de någongång att vara så fulla som tonåringar så får de en rejäl utskällning de sent kommer glömma, så att de aldrig gör om det igen och förbud att gå på fest minst ett halvår. Det kan vara för att jag inte själv dricker man jag kommer aldrig att tolerera att mitt barn blir så full att han/hon inte kan stå upp, aldrig. Hans mamma var dock hur lugn som helst, tja min mamma hade typ dödat mig :) nej alkohol är skit. 

På vägen hem stoppade polisen oss, de ville att mamma skulle blåsa i sånt där alkoholrör. Eftersom hon aldrig dricker var det ju hur lugnt som helst. Mamma bara: jag hämtade nyss min dotter från fest och alla drack förutom hon. Polisen bara: jättebra! Fortsätt så. Både bra för plånboken och hälsan. Absolut polisen! Ni kommer aldrig få se mig full så det är lugnt. 

Har dock inte emot andra som dricker (med måtta) för då är de rätt roliga. Men dricker folk för mycket så blir de så jäääkla jobbiga så man vill ju typ bara gå fram och slå dem. Haha nej men ni fattar. 

Nu ska jag bada och sen sova. Kommer vakna upp med en rejäl migrän imorgon. Imorgon fyller min älskling 1!!!!! Jag ska krama och pussa på honom så mycket som aldrig förr. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback