slide show

Tenta, check!

Vilken dag.. Är så himla trött nu. Gick upp kl halv 5, mamma körde mig till Hbg, så himla snällt, verkligen! Vädret var hemskt, det snöade och var mörkt och halt och allt, usch nej inte kul alls. Jag kom 15 minuter sent till tentan, men äsch skitsamma, sånt som händer. Var i alla fall lyx att slippa bära på 7 tunga böcker, tack mami. 
 
Skrev i hela 5 timmar utan paus, det är så brutalt :o skrivkramp gånger tusen. Tentan bestod av 4 frågor och det kom inget om Sveriges och USAs statsskick vilket jag hade tränat asmycket på så det sög ju. Däremot kom det om klass som jag inte alls hade tränat på :)) perfekt. Men jag tror faktiskt tentan gick bra! Jag kände mig förberedd, hade kanske till och med pluggat lite för mycket. Mamma tycker jag pluggar för mycket. Hur ofta säger föräldrar det liksom?! Frågan om demokrati gick toppen och om Dewey gick också rätt bra hoppas jag. Man måste ha 3 av 4 ett för att få G så jag hoppas verkligen!!! Annars kommer jag bli sjukt besviken. Dock var frågorna riktigt konstigt formulerade och en miljon underfrågor. Men jag gjorde mitt bästa och hoppas på att det räcker.
 
Jag var den som satt kvar till sist, standard.. Brukar alltid lämna in sist. Blev klar precis kl 13.00. Tentavakten sa att jag hade slått rekord i att skriva antal sidor på tentan av alla som gjorde den. Hela 15 sidor blev det. När jag läste igenom den undrade jag om det verkligen var jag som hade skrivit den? Lät skitbra i alla fall tyckte jag haha. 
 
Fattar ni hur glad jag är nu?! Jag kan kolla på hur många avsnitt 90210 jag vill, jag kan vara inne på mobilen i timmar, jag kan läsa bloggar, jag kan blogga, jag kan vara inne på datorn, jag kan läsa, jag kan vila, jag kan sova. Jag kan göra vad jag vill! Har verkligen inte gjort något annat på hela veckan. Vakna - jobba någon timme (vissa dagar) - hem - plugga 10 timmar - äta - plugga - sova. Och så om igen. Bästa känslan när man lämnar in en tenta, åh älskar det.
 
Så nu är jag fri, glad och framför allt trött. Kommer nog somna på 1 sekund. Får tillbaka tentan om 3 veckor, håll tummarna för mig då!
 
Hemvägen var jobbig, jäkla Skånetrafiken. Fick bli tåg, vänta, byta till buss, vänta och sen byta till ett tåg till. Ehh normalt? Var så kallt och jobbigt och böckerna vägde typ 10 kilo och jag hade 3 andra väskor med mig också. Aaee att åka kollektivt är väl inte min grej sådär. Måste men ogillas starkt. 
 


Var jättegott på cats btw. 
 
En på ask skrev att jag skriver för långa inlägg, ehm sluta läs min blogg då om du stör dig? För det är min blogg och jag får skriva hur långa inlägg jag vill, passar det inte så är det bara att sluta läsa. Hela kommentaren var himla otrevlig förövrigt, vet att du läser detta så tycker du ska tänka om innan du skriver massa skit. Take a chill pill and calm down honey.
Tänker inte ens publicera den på ask för orkar inte med sånt här skit. Så du förbjuder mig att ta ett kort med min mobil? Och gå in på min blogg och skriva ett inlägg? Bitch, please. 
 
Är helt säker på att du innerligt hoppades att jag skulle faila på tentan, men lilla gumman det gick bra så du behöver inte oroa dig :) puss och kram och sluta läs min blogg om det inte passar. Trött på folk som dig som kommenterar allt man gör. Get a life typ.  Du tycker troligen det är jobbigt att läsa också? Eftersom du tycker att mina inlägg är såååå långa men ändå läser du de? Haha får inte ihop det riktigt nej. Men aja hoppas du fick ett svar på din "fråga". Ha en trevlig kväll eller något. 




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback