slide show

Polen dag 11

Nästa morgon vaknade jag upp och mådde S K I T, kvällen innan dess också. Alltså fyfan. Jag blev alltså matförgiftad och det var allt annat än kul. Jag hade runt 39 graders feber och låg utslagen i sängen, fick en feberchock så jag låg bara och skakade. Kunde varken få i mig vätska eller mat så jag höll till på toaletten stora delar av dagen vilket SÖG på semestern.
 
Efter några timmars vila fick i alla fall mamma med mig på en strandpromenad. Denna dagen var det varmt och skönt också och vi missade en heldag på stranden, tack vare mig.. Lite dåligt samvete där ja. Något värst rolig sällskap på strandpromenaden var jag inte heller, orkade inte ens gå långt och frös bara. Sorry mummy.
 
Kolla så fint väder det var för en gångs skull!! Åh varför lyckas jag alltid bli sjuk när det är som minst lägligt?
Lite bilder längst stranden, så fint.
Försökte mig på ett leende i alla fall, hehe. Det fina linnet köpte jag på Cubus i Polen.
Min mamma, min bästa vän, mitt allt ♥ Vi får många många gånger höra att vi är väldigt lika, jag brukar inte riktigt förstå att folk kan tycka att vi är så lika eftersom jag själv inte tycker det direkt men kollar jag på framför allt första bilden förstår jag vad människor menar.



Kommentarer

havet var ju inte ens kristalblå som det är i Thailand, Grekland och de andra paradiserna? Hur kan du hata exempelvis Thailand?

Svar: nej det är det inte? det har jag aldrig sagt heller? Polen är inte medelhavet haha, det är baltiska havet. men det behöver väl inte vara kristallklart vatten för att man ska älska stället? :) jag vill aldrig åka till Thailand:)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback