slide show

Torsdag & fredag

Är trött efter en hektisk både torsdag och fredag. 

Igår jobbade jag som sagt, var på Montessori för första gången och pedagogiken där var verkligen annorlunda jämfört med andra skolor! Var väldigt intressant att prova på faktiskt. Hade både 6or och 7or och det gick toppen. De sa att jag är så himla glad och trevlig & att jag är den bästa vikarien de haft, det värmer verkligen! Blir alltid lika glad när jag hör sånt och jag längtar så sjukt mycket tills jag börjar jobba som lärare på riktigt. Det känns riktigt bra att jag hittat ett arbete som jag vet att jag kommer trivas med så himla bra! 

Pratade dock med några lärare igår och de sa att om man har migrän så är läraryrket verkligen inte så bra att välja för det är så sjukt stressigt. Många många, framför allt kvinnliga lärare har stora problem med migrän & ja det har jag ju redan.. Menmen lärare ska jag bli. Efter jobbet började jag plugga och skrev till kl 1, uppgiften var grymt klurig! 

Idag hade jag skola, jobbigt. Hade seminarium och hamnade i en grupp med 3 killar, roligt! Jag tycker om att jobba med killar, de är så lätta på något sätt. Men samtidigt var det lite svårt för ni vet hur killar är, de tar allt som det kommer, det är lugnt osv. Och jag bara "killar, vi ska vara klara om 10 min! Kan vi strukturera och dela upp detta nu eller??" Haha kontrollfreak som jag är. Men till sist fick vi ihop, enligt mig, en riktigt bra redovisning där vi använde tavlan mycket vilket verkade uppskattas av klassen, kul. 

På tåget hem träffade jag en tjej från klassen, hon skulle med till Hlm. Så vi satt och pratade i 1 timme, roligt att lära känna henne. Maria sa att jag ser så otroligt trygg ut framför tavlan när vi redovisar! Vilket gjorde mig riktigt förvånad men väldigt glad. Muntliga redovisningar har under hela min skoltid varit där absolut värsta jag vet och jag har alltid varit en väldigt blyg tjej. Så innan tänkte jag lite om jag verkligen kan bli lärare? Eftersom jag är rädd att prata inför grupp. Men när jag väl började jobba märkte jag hur bra det gick & jag blir fortfarande förvånad att jag kan stå inför 25 pers jag inte känner utan att ens vara nervös, grymt!! Väldigt roligt när människor uppfattar mig som lugn, trygg, trevlig, glad och social. Då blir jag verkligen glad!

Sen kom jag äntligen hem. Åt på wok house, var på stan lite. Träffade på ett antal trevliga killar på stan! Först Zander, sen blev det prat med Robin och Hanna inne på h&m och så träffade jag fina Monika och sedan såg jag även Rasmus och Samir. Kul att springa på lite kul folk!

Har bara tagit det lugnt ikväll, så skönt. Okej nu har jag skrivit en suuuperlång text som ingen antagligen orkar läsa. Har ni läst enda hit, så grattis ;)

God natt på er, sov gott och dröm sött!






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback