slide show

Mobbning

Hemtentan är så galet tuff! Den är fruktansvärt svår, den ska vara på grymt många sidor och jag har redan kämpat i timmar efter timmar och jag har många timmar kvar.. Tråkig är den också.

En sak som ska bli kul är dock examenarbetet som vi ska skriva på slutet av vår utbildning. Det är ett arbete på 30 hp så det motsvarar antagligen runt 40 datorskrivna sidor så det kommer bli tufft men det är om ett ämne man helt själv får välja vilket gör det så himla kul. Jag hatar skriva om något som jag blir tvingad att skriva om och som jag tycker är skittråkigt. Men jag älskar att skriva, om det är om något intressant. 

Jag ska välja ämnet mobbning. Tycker det är ett otrolig viktigt ämne och som framtida lärare tycker jag man ska vara väldigt uppmärksam om detta i skolan och ta tag i problemet direkt. Mobbning är bland det värsta jag vet, så fega och äckliga människor som gör det. Som trycker mer andra för att de själv ska må bättre. Det är hemsk. Och inte minst på nätet, folk slänger sig ur saker här och där för man är trygg bakom sin skärm, betyder det att man kan skriva vad man vill? Bullshit.

Så ni som skriver skit på nätet, bara lägg ner. Ni är bara så pinsamma. 

Stoppa mobbningen.






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback