slide show

Bodystep

God morgon. Känns så konstigt att det bara är lördag idag, långhelg är verkligen skönt.

I tisdags tränade som sagt jag och Emma bodystep. När vi väntade på att komma in började vi snacka med en kille som också skulle på passet, så himla trevlig och rolig! 94a från Hässleholm, väldigt kul att snacka med honom och det är ju inte alls svårt egentligen att börja snacka med helt okända personer. Samtalet brukar flyta på rätt lätt. I alla fall, passet var något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Jag och Emma kollade klockan typ hela tiden för vi ville bara att det skulle vara slut. Svetten rann hela tiden. Trodde aldrig step kunde vara så jobbigt. Efter att timmen äntligen passerat drog vi oss mot omklädningsrummen röda som två tomater och konstaterade att bodystep nog inte riktigt är vår grej. Men kalorier det förbrände vi i alla fall.

I onsdags var jag som sagt i skolan, seminariet gick bra, tågen var överfulla som vanligt och sen träffade jag Simone på stationen, så kul att träffas igen!

Idag är det lördag och jag måste först och främst plugga. Läste inte sidorna igår som jag skulle så redan efter en dag ligger jag efter i lässchemat.. Vad ska ni göra idag?




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback