slide show

EMPORIA

Här kommer äntligen lite bilder från emporia. Det var en sån himla rolig dag! Tog tåget mot Malmö på morgonen, sen hoppade Anna-Maria på i Lund. Det var så roligt att träffa dig igen min fina vän! Vi hade såå kul hela dagen och trots att vi verkligen inte känt varandra länge hade vi jättemycket att prata om och det känns som om jag känt henne i flera år.
 
Vi gick i jättemånga affärer, åt lunch, pratade, skrattade, fikade, provade massvis med kläder, gick vilse, skrattade ännu mer, frossade i glass och hade det allmänt roligt. Tusen tack för dagen, måste göras om snart! Och vi måste verkligen träffas snart igen för jag saknar dig redan ♥
 
Jag hade hört att emporia ligger nära stationen men jag trodde inte att det låg så nära. Det var verkligen bara åka upp en rulltrappa från stationen och över gatan ligger emporia. sjukt bra läge!
Bästa uppfinningen ever?! Gratis skåp på varje våning, undra hur många gånger vi var där under dagen haha? Perfekt att bara kunna lasta av varje påse man köpt, jacka osv och så kan man öppna och stänga de hur många gånger man vill. Fast vi hade ju lite problem med att stänga skåpen i början eller vad säger du haha? Jaja inte lätt..
New Yorker började vi i, eftersom vi var där en måndag var det riktigt lugnt och skönt. I början kändes det som om vi hade hela emporia för oss själva.
Provar kläder.
"De blommiga byxorna"
Jättefina kläder, ville ha typ allt.
Haha sötis
♥♥♥
 
Har en hel del bilder kvar, slänger upp de i ett annat inlägget. Men emporia gillar jag väldigt mycket! Bra affärer, stort, bra matställen, en massa fikaställen, skåpen, modernt, snyggt & rent. Emporia får 5 av 5 tummar upp.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback