slide show

Top 3, ESC

Snart dags för ESC 2013! Älskar det, sån härlig stämning och extra kul att det är i Sverige, inte så exotiskt kanske haha men coolt i alla fall. Fast jag hoppas INTE det blir en svensk seger i år igen, och jag hoppas verkligen inte att Robin kommer komma bättre än Eric gjorde 2011, 3a alltså. Eric och Robin sjöng ju i samma band innan de blev kända och Eric fick ju en väääldigt bra placering. Och idag ska han vara i greenroom och intervju artisterna, inför 100 miljoner människor. Stolt över min fina idol!
 
Jaja, har ni någon favorit? Jag har några i år men min absoluta favorit är Danmark så jag hoppas verkligen att hon vinner! Andra jag gillar är Malta, Ungern, Finland, Irland och hmm var det någon mer? Jaja, Danmark på första platsen absolut! Men gör inget om Malta eller Ungern vinner med :) Just det, England och Bonnie Tyler ska också bli väldigt kul att se, legend ju!
 
Vilken plats kommer Robin komma på då? Jag tror det kommer gå ganska bra för honom men inte vinst. Jag gissar på plats nummer 7!
 
Bästa låten i år! Blir det en dansk seger i år tro?
 
Den här låten är ju bara för gullig! Gillar verkligen den.
 
Och Ungern? Vilken fantastisk låt! Förstår inte ett ord av det han sjunger men har verkligen fastnat för låten, den är sååå fin!



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback