slide show

Min fina ängel

Himlen tog tillbaka en av sina finaste änglar alldeles för tidigt. Saknar dig så himla mycket mormor! 16 år sedan. Min ängel.

Livet är så orättvist för jag hann aldrig lära känna dig ordentligt. Jag var bara 4 år när himlen bestämde sig för att ta tillbaka dig. Men ändå minns jag dig, inte detaljerna men i stora drag. Men jag har fått höra att alla i din omgivning såg dig som en levande ängel, tror inte det finns någon person som ogillade dig, för hur kan man? Du var en fantastisk person som alltid var mån om alla andra. Du hade precis gått i pension och det var nu den riktiga semestern skulle börja. Men då försvann du istället. Jag antar att himlen behövde få tillbaka sin fina ängel. Hoppas du vet att jag tänker på dig mycket mormor och det gör Damian med. Din död tog otroligt hårt på min bror, du var den person han stod närmast av alla i hela universum. Hoppas du tittar ner på vår familj mormor, och är stolt över det vi åstadkommit. Jag önskar att du hade fått se mig växa upp, jag önskar att du hade fått se mig ta studenten, jag önskar att jag hade fått krama dig varje sommar när jag kommer till Polen.

Idag har det gått 16 år, men i våra minnen och framför allt i våra hjärtan finns du alltid kvar. Mamma, Damian & jag saknar dig så att det gör ont. Vila i frid min ängel! <3




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback