slide show

Körkortsplaner & torsdagstankar

Gårdagens föreläsning var faktiskt ganska intressant. Handlade om olika juridiska frågor i skolan, tex vad som händer om en elev vägrar lämna ifrån sig mobilen efter att läraren sagt till flera gånger och liknande.

Sen hämtade jag även ut min tenta. Visste att jag hade fått G på den men ville se den. Blev faktiskt riktigt besviken! Fick bara 20 p av 40 och 20 var G så jag fick exakt G. Hade jag fått ett p mindre hade jag fått IG, så himla kasst! Inte så att jag hade förväntat mig ett VG men 25 p trodde jag absolut att jag skulle få, så mycket tid och kraft jag la på den tentan. Den var sjukt svår!!! Det betyder alltså att hälften av de 12 sidorna jag skrev bara var skit? Känns ju sådär! Så det känns väldigt snålt av lärarna. Hade jag lämnat in arbetet på gymnasiet hade jag lätt fått MVG, jag märker verkligen hur stora skillnaderna är mellan betygssättningen på gymnasiet och på universitetet, helt sjukt! Får man ett G på universitetet blir man liksom asglad (VG är högst). Satsar inte på mer än G nu på universitetet men känns ändå inte så kul att "bara" ha klarat sig precis på gräsen. Tyckte att deras kommentarer var lite elaka haha.

På tal om något annat så har Semir äntligen skrivit in sig på TT nu! Nu ska även han ta tag i körkortet, får se vem av oss som tar det först då. Let the competition begin hehehe. Ni hoppas på mig va?;) på tiden att jag tar det snart ju. Men pluggar heltid och jobbar mycket, det plus migrän nästan varje dag leder till att det varken finns tid eller ork till körkortet. När jag sedan väl är ledig någon dag eller helg så är ju inte drömmen att direkt övergå till körkortsböckena istället, utan då vill jag hänga med min familj, vänner, vara inne på datorn & lite sånt. Men förhoppningsvis kan vi peppa varandra lite på vägen nu.




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback