slide show

KLAAAAAAAAAAAAR

Alltså åååh lycka!
hallelujah moment!
jag kan andas igen!
 
Som ni kanske förstår har jag nu skickat in min tenta, så jäkla skönt!!! Den har nästan tagit död på mig. Värsta tentan jag någonsin skrivit. ALLA har klagat på den, tom de som snittar VG på allt. Den är helt omöjlig, så äckligt svår och komplicerad. Hur många timmar har jag lagt ner? Inte koll på räkningen direkt men över 40 timmar vet jag att jag är uppe i, fy! Känner mig helt slutkörd nu, men känslan när jag tryckte på "skicka" aahh.
 
Nu hoppas jag ju dock på att jag klarar den också.. Annars blir jag såå sur! Är hyffsat nöjd i alla fall, så nöjd som man kan vara efter att inte ens ha förstått frågorna dvs.
 
Kul att fira valborg med tenta.. Hoppas ni som är i Lund får det toppen i alla fall! Jaja, jag ska fira valborg med att äta en god middag och TA DET LUGNT. Bästa bästa. Plus att jag ska gå och lägga mig tidigt idag, I need sleep. Är ju lagom pigg efter 2,5 timmes sömn bara.
 
Vad ska ni göra på valborg? Fest eller?
 
Sliten tjej men äntligen har jag tid att hänga lite på instagram och facebook i alla fall.
Idag på jobbet såg jag nog ut som ett levande lik. Sminkade mig på 20 sek för hade såå bråttom, värsta fula håret, slängde bara på mig kläderna, blek och trött.. 



Kommentarer
» Julia

Idag på Valborg så ska jag bara vara hemma ta det lugnt och kolla på film hela kvällen

Svar: skönt :D
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback