slide show

Feeling terrible

Idag gick jag hem från skolan vid halv 12, mår hemskt. Klarade inte av att va där 1 min till :(
Har så sjukt ont i magen så jag vet inte hur jag ska överleva dagen. Ligger bara & gråter på soffan av smärta, inte för att det bli bättre men ja.. Samma helvete varje månad. I hate it.

Och alla ipren var slut så nu har min snälla bror cyklat till apoteket och jag hoppas att han kommer hem snart. Inte för att jag kan svälja en hel tablett, men om man delar på typ 10 bitar så går det väl. Och sen jobbar mamma ända till kvällen så jag får va hemma själv, inte kul :( buhu! Hade tänkt att sova snart, om jag lyckas ta ned upp från soffan. Vi hörs när vi hörs, hadet fint ♥



Kommentarer

Åh! Hoppas du kryar på dig snabbt!



Sen skulle jag bara vilja fråga dig om du skulle kunna göra mig en tjänst..? Just nu håller jag på att samla in information om studietips från er andra bloggare här ute! Jag vill gärna att ni tipsar mig om era studieknep och senare, när jag fått en del tips, kommer jag sätta ihop det till ett reportage och lägga ut i bloggen som alla kan ta del av! Så jag skulle bli jätteglad om du ville dela med dig utav just dina tips! Tack på förhand!

mensvärk?

» Myran

Usch då, trist att du har sådan mensvärk varje månad!


Kom ihåg






Trackback