slide show

Sjunde himlen

Good morning!
Hoppas att allt är bra med er? =)
Själv mår jag lite bättre idag, i alla fall med halsen. Fast har fått lite hosta nu och snuvan gör mig galen. Men jag vill typ till skolan (a) Haha låter kanske lite konstigt, men det är så tråkigt att bara göra ingenting. Har liksom legat på soffan och vilat från lördagen till idag och det börjar kännas i ryggen.. Så idag hade jag faktiskt tänkt vara lite aktiv och plugga. Bla idrott (läsa igenom några sidor då), socialkunskap och matte. Vet inte om jag ska till skolan imorgon heller, mamma tycker att jag ska stanna hemma, men vi får se.

Sitter just nu och kollar på sjunde himlen, jag bara älskar det programmet. Så himla bra! Har typ sett alla 10 säsongerna genom åren, men nu är det repris och det är nog 2 säsongen nu tror jag. Fast jag tröttnar aldrig, kan kolla på det om och om igen :D

Har ni något sånt favotit program som ni aldrig tröttnar på?


Bästa ♥

Så nu börjar det igen, puss!
Kommentarer

Jo med mig är det bara bra. Va gör du då?

» sofia

hahaha

Tack =)oh 7th heaven.Puss.

» AGNES

Hej! På höstlovet ska jag till London och eftersom jag aldrig varit där förrut skulle jag vilja ha lite tips på bra och billiga klädaffärer. Har du något tips får du gärna skicka iväg en kommentar. Tack =)


Kom ihåg


Trackback