slide show

Kallt, blåsigt och regn..

Hejsan (L)

Sämsta uppdateringen ja, men nu sitter jag äntligen vid datan lite. Igår var det en riktigt stressig dag, gillar inte tisdagar + så var det slut på frallor i kafeterian så jag kunde inte äta nått! Och pga att jag har diabetes så måste jag ju äta så det blev springa till matsalen och be om några skivor ost så att jag kunde äta 2 små knäckemackor i alla fall, men hur mätt blir man på det? Inte ett dugg.. Butbut, plugg hela dagen typ fast känner att jag kanske kunde ha pluggat lite mer på vissa saker, men då skulle jag väl inte gått och lagt mig förens 3 i natt hehe..

Skola idag från 8.15, socialkunskap då och i salen är det så sjukt kallt! Höll seriöst på att frysa ihjäl, funkar inte elementen eller vad? Vädret är sämst också, riktigt kallt börjar det bli. 2 grader på morgonen, blä jag vill ha sommar ju!

Provet gick helt okej hoppas jag. 28 frågor var det och några var riktigt kluriga, sen så kunde jag inte alla heller, men till minst ett G måste det ju räcka. VG skulle inte varit helt fel det nej (y) Vi får vänta och se helt enkelt. På fredag har jag matteprov, suck. Men hade faktiskt inte tänkt att plugga så himla mycket idag, för jag är så himla trött så håller på att somna.. Fryser gör jag också, satt och skakade hela bildlektionen. Sömnbrist, hello!
Men bokrecensionen ska jag i alla fall skriva idag, helst 2 stycken. Och bläddra igenom matten lite.

Kan det bara inte bli fredag nu? Jag längtar till helgen!


35-40 grader sol på Cypern, ta mig tillbaka tack.
Awesome.

Nej, nu ska jag gå och läsa lite bloggar, för man missar himla mycket när man inte varit inne på datan mer än 30 minuter igår, nu ska vi ta igen det haha.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback