slide show

3 shades of Dubai

En perfekt kväll i Dubai! 
(null)

(null)

(null)

(null)
Att åka båten som tar en runt fontänerna är en av mina favoritsaker att göra. Vi åkte den två gånger. Första gången filmade jag och fotade men andra gången tog jag inte ens upp mobilen utan då ville jag bara njuta! Får typ rysningar så häftigt det är när fontänerna väl kör igång. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vart man än tittar så är utsikten helt stunning. Det blåa vattnet i kontrast med alla lyxiga byggnader. Det är verkligen häftigt. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Den bästa tiden att åka båten är precis innan solnedgång, typ 15 minuter innan. Då får man uppleva det i dagsljus, när solen går ner och i mörker. Det är perfekt! Här har solen börjat gå ner bakom Burj Khalifa. 
(null)

(null)

(null)
Magiska fontänshowen. Det är så otroligt mäktigt. När man sitter såhär nära också som man gör i båten så är det verkligen breathtaking. Jag bara satt och njöt. 
(null)

(null)

(null)

(null)
Här hade solen gått ner och då kör Burj Khalifa igång med sin lasershow. Då ändras färgen på byggnaden och musik spelas. Coolt! 
(null)

(null)
En nyhet som vi provade var att gå upp på plattformen. Det är en plattform i vattnet som man betalar för att gå ut på och då har man verkligen första parkett till fontänerna. Det gjorde vi efter båten då fontänerna kör var 30e minut. Jag vet faktiskt inte varför det är så få människor som går ut på plattformen, det var en otrolig upplevelse och inte dyrt. Tre gånger var vi nog där sammanlagt och hade det varit upp till mig hade jag gått dit 5 gånger till haha men mamma tröttnade på mina idéer efter ett tag. Står man i mitten blir man inte blöt men om man står vid kanten då får man en dusch på köpet. 
(null)

(null)

(null)
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback