slide show

Veckan som gått

Bloggen är tillbaka. Det har varit strul med portalen så har inte alls gått att komma in. 
(null)
I måndags var jag på jumping fitness för första gången. Ni vet träningsformen med studsmattorna? Det var sjukt jävla jobbigt men väldigt roligt. Ska absolut gå på det igen. Funderar på torsdag. 
(null)

(null)
Igår jobbade jag först hela dagen och på kvällen såg jag "After everything" på bio. Jag har läst alla böcker och sett alla filmer. Är helt besatt av Tessa och Hardins kärlekshistoria. När det är bra mellan dem så är det så bra det bara kan bli och när det är dåligt är det så toxic så det finns inte. Den kärleken som finns mellan dem är dock varje flickas, tjejs och kvinnas dröm. Jag vill också träffa en person som för alltid kommer prioritera mig och visa sin kärlek. Finns det ens en sådan person för alla? 

Imorgon ska jag på en intervju för ett till extrajobb. Jag är ju som alla vet workaholic, jag älskar jobba och när jag inte jobbar blir jag väldigt snabbt uttråkad. Detta är ett extrajobb som jag verkligen vill ha. Det låter sjukt roligt! Jag ska göra mitt bästa på intervjun och jag håller alla tummar och tår för att jag får detta. När jag läste annonsen var den som skriven för just mig. När jag i torsdags fick mejlet om intervju blev jag helt till mig. Ska verkligen försöka göra ett så gott intryck jag bara kan, jobbet ska bli mitt! Kommentarer

Vart kan man träna jumping fitness ? 😀

Svar: Vinslöv :)
Carro


Kom ihåg


Trackback