slide show

CYPERN

Efter mycket om och men med missat flyg så kom vi ju till Cypern ett dygn senare än planerat. 
(null)
Detta var vyn vi möttes från i lobbyn. Så fort jag såg detta försvann alla mina bekymmer i världen. Att jag precis hade lagt 11k extra på ett nytt flyg förträngde jag, för vi var äntligen framme. 
(null)

(null)

(null)
Väldigt fint rum. Här trivdes vi toppen. 
(null)

(null)

(null)
Jag packade upp det viktigaste lite snabbt, packade strandväskan och begav mig mot stranden som låg precis framför hotellet. Här spenderade vi alla dagarna, hela dagarna. Vattnet var så klarblått, Cypern är känt för sitt otroligt rena badvatten och det var så varmt. 29 grader i havet, jag kunde inte vara lyckligare. 
(null)
När solen hade gått ner gick vi till hotellets restaurang och åt frukt. 
(null)

(null)

(null)
Sedan gick jag tillbaka till stranden och läste en stund samtidigt som solen gick ner bakom horisonten. Den värmen som är kl 18 vid Medelhavet är helt magisk. Åhh vill bara tillbaka 😭
(null)

(null)
Sen tog vi en dusch, fixade till oss och gick ner till restaurangen som låg precis vid havet. i bakgrunden har vi två av killarna som behandlade oss som prinsessor hela veckan. Vilken service!! 
(null)
Efter maten gick vi snabbt till stan för att handla vatten och sedan däckade jag i sängen, trött som aldrig förr. 



Kommentarer
» petra

Det ser ju helt underbart ut,så fint hotell oxå,förstår att du glömde den långa förseningen så fort ni kom på plats,kram

Svar: Ja väl på plats var det verkligen fantastiskt!
Carro


Kom ihåg






Trackback