slide show

Migrän, botox & shopping

I både torsdags och igår var jag och mamma på C4. I torsdags tog jag botox på sjukhuset mot migrän. Det blev 39 sprutor som vanligt, förjävla ont gör det. Det är hemskt. Jag får hålla mig för gråt varje gång för det är en vidrig smärta men det är bara att bita ihop och klara det. Torsdags förra veckan var jag med om en av de värsta smärtorna i mitt liv. Jag har bara haft så ont i huvudet två gånger tidigare sedan år 2011 då min migrän började. Jag fick sjukt ont runt kl 21, jag tog två tabletter innan jag gick och la mig. Sedan vaknade jag kl 02.30 av en brutal smärta. Det går inte ens beskriva med ord, jag önskar inte ens min värsta fienden den smärtan. Jag ringde mamma och bad henne komma. Detta var mitt i natten och det händer aldrig att jag ringer mamma då. Det gick 15 min och hon hade fortfarande inte kommit och jag kände hur smärtan byggdes upp ytterligare. Jag ringde henne igen och grät hysteriskt av smärta. Jag visste att jag hade en spruta i kylskåpet mot extrem smärta men då man blir så ljuskänslig så kunde jag inte möta ljus överhuvudtaget. När mamma kom blev hon förfärad, det är inte ofta hon ser mig ha så ont. Jag tog sprutan och gick och la mig. Jag kände extremt illamående välla över mig precis när mamma skulle gå. Det blev raka vägen till toaletten där jag kräktes som aldrig förr. Fyfan vad jag mådde dåligt. Tack till mamma som fanns där hela tiden 🥺 Botoxen var på väg att gå ut ur kroppen och en annan spruta jag tar en gång i månaden hade jag faktiskt glömt att ta så jag var 1,5 vecka försenad med den. Det i samband med dålig sömn och mycket jobb bidrog till en katastrof. Fyfan jag blir rädd när jag tänker på att jag kommer uppleva liknande smärta igen för det är inte om utan när. 

Jag fick en kommentar för någon vecka sedan hur det är med migränen för att jag inte skrivit om den på länge. Och nej, det är inte bra. Den förstör fortfarande mitt liv så sjukt mycket. Men vad ska jag göra, jag har ingen annan utväg än att bara bita ihop hur mycket jag än hatar det. Ibland känns livet verkligen skit med både migränen och diabetesen. För några veckor sedan hade jag 36 i blodsocker, jag vet inte vad som hände där men jag har under mina 20 år med diabetes aldrig haft så högt. Jag mådde så jävla dåligt och det är livsfarligt. Stiger ketoner vid sådana extrema värden så slutar organen i kroppen fungera och man dör till slut. Jag blev jätterädd och hela min kropp kändes som ur funktion. Oavsett mående är det dock bara att bita ihop, gå till jobbet och klistra på ett leende. Just det där med att klistra på ett leende är något jag blivit extremt på i och med mitt mående. Jag har inte råd att stanna hemma. De två gångerna, efter den extrema migränen och det extremt höga blodsockret hade jag dock önskat att jag hade kunnat stanna hemma. 

Jaja tillbaka till C4. Efter botoxen åkte vi till C4 för att äta och gå i affärer. Hittade mycket fint och det var en så mysig dag! Klockan 19 var det personalmöte i affären. Igår körde vi också till C4 en runda för jag behövde lämna tillbaka två tröjor så vi spenderade eftermiddagen där. 
(null)
Åkte inom mitt jobb och blev kär i denna jacka! Har hängt undan den. Ska försöka sälja en annan jacka först för att få pengar till denna. Perfekta vinterjackan från mitt älskade CK. 
(null)

(null)

(null)
Så mysigt att strosa runt med bästa mamma. Vi både älskar kläder så det är perfekt. Bästa shoppingkompisen. 
(null)

(null)
Köpte denna kjolen på Only, sjukt fin! Dock något kort men jag tänker att till strumpbyxor och stickat på vintern och utomlands på sommaren så gör det inget. Kommentarer

Kolla din blodtryck jag hade jätte ont i huvudet rätt så ofta slog mig efter några veckor med all kämpande mot huvudvärk att kolla det och det visade jätte högt ner jag fick medicin mot det och det har stabiliserats så har jag inga besvär med huvudet om du inte har gjort det redan så klart🤗

Svar: Skönt! Kollar blodtrycket flera gånger per år i och med min diabetes och det ligger bra :)
Carro


Kom ihåg


Trackback