slide show

Äskade Polen

Fick sån craaaving efter Polen så kollade igenom bilderna från i somras och insåg att jag inte visat en enda bild i princip. Vill tillbaka 🥲 
(null)
Jag blev ju extremt sjuk en dag innan vi skulle åka och samma dag fick jag åka till lättakuten, fyfan mådde så djävulskt dåligt. Hade så hög feber och omänskligt ont i halsen. Spydde i restaurangen på båten på vägen till Polen, så bra!! :) de första dagarna där mådde jag riktigt skit. Tog antibiotika tre gånger om dagen och halsen var så svullen så mat fastnade i halsen efter att med möda ha fått i mig något så fick jag inte ens ner det. Jävla hals. 
(null)

(null)
Redan första dagen skulle vi träffa mammas bästa kompis som bor några timmar bort. Det är en tradition och detta kunde inte missas!! Fick låtsas må okej men ville dö, typ. 
(null)
Finisar. Alla vill ha en bästis som dessa två, goals. De har varit med om så mycket sjukt när de var unga, wild and crazy haha. 
(null)

(null)
Dessa påsar under ögonen ska vi INTE SKOJA BORT. Blev helt chockad när jag såg det, zooma in om ni vill se en mardröm. Det där var ett tydligt tecken på hur dåligt jag mådde. 
(null)
Vi bodde på Radisson som vanligt, älskar detta hotell. Sängen är så skön och mysig, herregud blir helt lycklig. 
(null)

(null)
När jag väl mådde lite bättre stod shopping på schemat. Det är typ det enda jag och mamma gör där. Köpte klänningen på bilden. 
(null)
Pizza Hut blev det också, alltså goooott. 
(null)
Mami 
(null)

(null)
Jag blir helt ledsen när jag ser dessa bilder. Under resan hände det en grej på relationsmässiga planet som gjorde mig helt förstörd. Min blick på dessa två bilder är helt död, så otroligt sårad var jag. Blir ledsen att jag tillät mig bli såhär ledsen. Ajaj tjejen. 
(null)

(null)

(null)
Lite av det jag köpte. Köpte både tröjan och kjolen så att det blev ett set. Och den gröna klänningen, wooow älskar. 
(null)
Och så blev det en massa god fika. 

Del två kommer!! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback