slide show

Spontana helgen

Vilken helg det blev! Detta var första helgen på länge som jag var ledig och frisk och wow vilken känsla det var. Jag har varit så sjuk på sistone och i fredags tog jag sista antibiotikan. 
 
Lördagen började med att jag, mamma och min bror åkte till stan för att äta buffé. Supermysigt verkligen. Sedan åkte jag och mamma till Jysk för vi ville kolla på lite julpynt. Jag hade satt upp en regel för mig själv att jag inte får köpa något julpynt alls i år men det är ju så galet svårt!!! Hittade en massa fint på Jysk och sedan fick jag syn på ett litet bord som jag tänkte hade blivit perfekt till mitt sovrum. När jag ställer in mig på något så måste det bli så, annars blir det kaos i hjärnan. Det visade sig att de inte hade bordet på lager i Hässleholm och jag reserverade det i Lund istället men så fick jag sms att lagerstatusen inte stämde så det fanns inte där heller. I panik började jag kolla runt alla andra Jysk butiker och det visade sig att Höganäs hade. Vi hade precis kommit till parkeringen när jag fick ett sms att bordet är redo att hämtas upp. Snabbt som fan skriver jag in adressen i GPSen och den visar att vi kommer vara framme 16.01 och Jysk stängde 16.00. Jag bara mamma vi kör????? Sagt och gjort, gasen i botten och mot Höganäs körde jag. Fan vilken stress det blev, fick värsta migränen. Vi kom fram kl 15.57 och så visar det sig att adressen var till den gamla Jysk lokalen men den hade flyttat till en handelsplats. PANIKEN!!!! Tre minuter kvar till stängning. Gasen i botten igen för att försöka hitta nya adressen. Det körde en röd liten skitbil framför mig i sniiiiigelfart, fick lite utbrott på vägen där alltså. Vi kom fram till nya adressen exakt 16.00 och möts av ett nedsläckt Jysk men personalen var fortfarande där och en familj var kvar där inne. Jag bara fuck det är köööört. Mamma däremot som dels aldrig ger sig och dels vet vilket utbrott jag antagligen hade fått (jag väntar på utredning för eventuell diagnos för är ganska säker på att jag har något faktiskt) gjorde allt för att jag skulle få detta bord. Hon stod där ute i 8 minuter tills de släppte in henne, alltså hahah mamma!!! Jag vet inte hur hon lyckades men vi lyckades få bordet. De hatade antagligen oss mer än allt annat, jag som själv jobbar i butik vet hur det är att ha kunder som är kvar efter stängning. Det har hänt mig flera gånger, ibland så länge som en kvart men det är bara att hålla humöret uppe ändå. Jag blev i alla fall sjukt glad för bordet men hade det inte varit för mamma så hade jag kört därifrån snopen och tomhänt. 
Från Höganäs till Väla var det inte långt så vi spenderade resten av kvällen, eller nåja två timmar i alla fall på Väla. Det blev en del shopping och sen åt jag världens godaste pizza. Det blev rätt stressigt så hann inte ta några bilder. En sjukt bra lördag i alla fall. 
Sedan fick jag för mig att jag vill ha en viral klänning från h&m som trendar på Tiktok, mamma var snabbt på och vi stod utanför C4 idag kl 10.00 och väntade på att bli insläppta. Alltså hahah vi två... Det visade sig att det stod fel antal på hemsidan så de hade inte kvar klänningen. Jag blev ledsen men fick inget utbrott (duktig Caroline). 
Köpte i alla fall tre sådana här tröjor. Två i vitt, tänkte sova i ena och ha den andra när jag får besök typ för går inte ha den in public eller på jobbet direkt och en i grått. Skitsnygga!! 
Provade också den här klänningen, skitsnygg över rumpan men tyvärr för kort. Passade på att ta lite bilder i den i alla fall. 
Nej men sötaste varelsen som existerar på denna jord!!
Älskar dig mer än ord kan beskriva. 
Hittade världens gosigaste stickade långklänning. Dock är den lite stor så ska kolla om de har mindre i Hlm imorgon, annars behåller jag denna. 
Blev typ stolt över mig själv när jag insåg hur mycket jag faktiskt gått ner i vikt, det syns rejält. Passerade -17 kg imorse!! 
Sen hittade jag också denna röda dröm på Gina. Årets julklänning!! Riktigt snygg var den och framhävde kurvorna på rätt ställen. Älskar. Det blev ett köp. 
 
Nej men VÄRLDENS mysigaste helg!! Helt spontan och oplanerad men så så bra. Dock är jag ju ekonimiskt värdelös. Jag är en sådan slösa så det finns inte och den enda gången jag sparar pengar är när jag sparar till resa. Jag borde ju verkligen inte spendera med tanke på att jag ska till Dubai snart och behöver varje krona dit men ibland är det svårt att motstå. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback