slide show

Operation

(null)
Blir sugen på kortare hår igen när jag ser denna bild, från Gdansk förra året på höstlovet. Det här höstlovet sög. Jag har i princip bara varit sjuk hela tiden. 

Men vet ni vad?? Idag när jag var på jobbet fick jag samtal från sjukhuset i Kristianstad att jag har fått tid för operation den 23e november!!! Jag blev helt svettig och panikslagen när hon sa det. Jag har ju vetat om att jag ska operera bort mina halsmandlar men det har känts så avlägset. Nu är det 17 dagar kvar och jag mår illa av nervositet. Hur förbereder man sig på smärta man aldrig känt innan? Ska droga ner mig med tabletter för att inte känna smärta. Hoppas på att få morfin utskrivet, annars har jag Oxy kvar från när jag bröt ryggen. Starkt som fan, jag tog bara en tablett för mådde helt skumt efter den men jag kände inte ens min rygg, all smärta som bortblåst men helt drogad istället. Nej men jag är extremt rädd. Inte för själva operationen tror jag för jag kommer ju bli sövd men just för smärtan efteråt. Ska vara sjukskriven i 10-14 dagar, fyfan vad tråkigt. Jag har hört att denna operation som vuxen är bland de mest smärtsamma operationerna man kan göra. Det gör ju inte att jag får mindre ont i magen direkt. 

Har aldrig opererats så det är läskigt. Det brukar vara en dagsoperation men i och med att jag har diabetes så vill de ha kvar mig över natten. Senaste gången jag sov över på sjukhus var 2004 när jag fick diabetes, det är 19 år sedan. Vad braaa. Nej men jag vill bara få detta överstökat så jag kan slippa mina äckliga mandlar. Nu måste jag dock friskna till (har halsfluss igen) och hålla mig frisk fram till operationen. Nu blir det absolut inte träffa någon kille, blir typ alltid sjuk då. Träffade en i onsdags och denna gången var det han som smittade mig, mindre kul. Dags att leva i celibat ett tag och fokusera på mig själv och min hälsa 🥳Kommentarer

Kom ihåg


Trackback