slide show

FOTBOLL

Det har varit fullt upp senaste veckan. Jag känner mig verkligen helt slut. Förra veckan var helt galen. I måndags var det bal och jag var inte hemma förrän 23. På onsdagen var det AW med jobbet och jag var hemma samma tid. Mycket känslor och tårar av att säga hejdå till elever och kollegor som ska sluta. Veckan har verkligen dränerat mig totalt på energi. Svårt att beskriva med ord hur mycket energi det tagit. Jag har haft väldigt roligt men det tar så mycket. Tidigare trodde jag att jag var utbränd men nu börjar jag undra om det inte är mer än så. Jag har faktiskt hört av mig till vårdcentralen för att höra hur man går tillväga om man vill göra en utredning. Det var kvinnan osäker på så hon skulle kolla upp det och höra av sig till mig. Jag har ett par elever med högfungerande autism och jag börjar allt mer undra om jag inte själv har det. Min KBT terapeut sa redan för flera år sedan att han ser lite autismdrag så han tyckte jag borde kolla upp det. Jag sa direkt nja, det tror jag inte va men på senaste tiden börjar jag tro på det allt mer. Det hade inte förvånat mig om jag hade fått högfungerande autism och ADD. Jag kan också vara helt fel ute på det, det är därför jag vill göra en utredning. 
 
Det var dock inte det inlägget skulle handla om utan jag tänkte lyfta fotbollsmatchen mellan lärarna och 9orna som var förra måndagen. Det är en tradition på vår skola och jag lovade att agera fotograf i år. 9orna var jätteduktiga, verkligen! Grym målvakt och alla gjorde ett superbra jobb. Lärarna vann dock ändå med 3-2 men det var en väldigt jämn match. 
Här är ett helt gäng av mina OTROLIGA elever i åk 9. Jag kommer sakna dem så, så mycket! Det har verkligen varit guldstunder och jag har älskat att undervisa dessa härliga ungdomar. Vi har haft så mycket roligt tillsammans, skrattat så mycket och de har utvecklats något enormt i mina ämnen. Jag är så stolt. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback