slide show

Tinder, suck

(null)
Waaah är så himla trött på Tinder. Hur svårt kan det vara att faktiskt hitta en enda bra kille? Så tröttsamt. Alla är samma skit oavsett vad man tror från början. 

Varje träff är en bra erfarenhet i alla fall. I torsdags träffade jag en kille, han kom hem till mig. Supertrevlig men han var tydlig med att han inte är ute efter ett förhållande vilket är okej för mig så länge det inte blir en engångsgrej. Vi hade tre väldigt bra timmar. Sen visade det dock sig att han är precis som alla andra, mycket snack med lite verkstad för dagen efter hörde han inte av sig och sedan dess har han bara skickat ett par bilder men inte skrivit något. Det är alltså väldigt oklart om vi kommer ses igen. Och antagligen är det han som gjort så att jag blivit såhär sjuk nu, tydligen är mitt immunförsvar sämst när det kommer till salivutbyte. 

Jaja hur som helst var han i alla fall ett väldigt bra ligg, lätt topp 2 så det finns väl inget att gråta över egentligen. Blir dock så trött på att killar säger en sak och sen ändå inte håller den saken. Är jag då tydlig med att jag inte vill ha en engångsgrej och killen säger nej nej, absolut inte och sen blir det ändå så när killen fått det han vill. Det är tröttsamt. Jag börjar tappa hoppet att det finns några bra killar ens. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback