slide show

Uppdatering love life

(null)
Vet att vissa av er tycker det är roligt att läsa hur det går på kärleksfronten så här kommer en uppdatering. 

Killen jag skrev om för två inlägg sedan, han jag träffade för drygt två veckor sedan hörde av sig idag. Han var tydlig från början att det endast är en sexuell relation han är ute efter vilket jag var fine med. Jag har träffat andra tidigare som sagt samma sak men vi har ändå snackat mellan gångerna. Den här killen menade verkligen det han sa för han har inte alls hört av sig förrän idag. Han är alltså inge alls ute efter att höra hur min dag har varit och jag är inte van vid det. Därför trodde jag att vi aldrig mer skulle ses då min övertänkarhjärna direkt tänker att hör personen inte av sig vill han inte ses mer. Men så var alltså inte fallet. Jag vill absolut träffa honom igen, han var ett väldigt bra ligg 😝 Så vi ska ses när jag kommer tillbaka från Cypern. 

I övrigt håller jag mina alternativ öppna och planerar att träffa någon eller några av killarna jag snackar med. Jag har ju en tendens att falla för extrema bad boys med ett dåligt förflutet och som tagit dåliga beslut i livet. Jag förstår inte varför men det är något som drar mig åt det håller när det kommer till killar. Jag ska dock försöka byta typ. Snackar med en kille som en just en sådan och han har till och med tatueringar i ansiktet. Är för tusan nästan rädd för honom 😂 men det är absolut något som lockar och jag vill träffa honom så vi får se om det blir av. Jag brukar mest träffa svenska killar men har ni börjat prata med en från Bosnien, hur skön som helst. Sa att han kan bjuda ut mig på en riktig dejt om han vill ses så vi får väl se om han gör det. 

Jag tycker fortfarande det är sjukt jobbigt att träffa nya killar men det är väldigt bra att utsätta sig för det. Jag vill spy varje gång men sedan brukar det bli trevligt. Jag får träna på min sociala förmåga, det är intressant att prata med olika personer och det är såklart väldigt mysigt med närhet. Jag älskar närhet. Bara att kolla film med någon och mysa är ju bland det mysigaste som finns. Man lär sig också vad man tycker om och vad man inte tycker om vilket är extremt viktigt. Då kan man sedan vara tydlig från start med vad man gillar och vilka ens preferenser inte är. Jag hoppas ju såklart på att en dag träffa mr right som tar mig med storm och visar vad riktig kärlek är för något. Någon som uppskattar mig och älskar mig för den jag är. Jag har bara varit kär en gång och det slutade inte bra. Det gör fortfarande ont än idag. Men tills dess skadar det inte att ha lite kul på vägen. Jag vill ju inte ha barn så det är nog en av anledningarna till att jag inte känner mig superstressad. Jag kan träffa min drömman om 8 år och det är okej liksom. 

Kommentarer

Kom ihåg


Trackback