slide show

S <3

Vilken trevlig kväll det blev. Nu har S åkt hem och jag saknar honom redan. Han hade tidigare frågat mig om min favoritdricka och favoritchoklad och då sa jag att jag dricker fun light och gillar Fanta exotic och att mitt favoritgodis är Fazer mjölkchoklad. Idag när han ringde på stod han med en påse med två fun light, två Fanta exotic och två paket Fazer. Alltså hur gullig 🥹 Han kom in i mitt liv väldigt random, han var bara en kille jag skrev lite med men jag trodde inte ens att vi skulle träffas. Nu har vi setts två gånger och jag vill bara träffa honom igen och igen. Jag ville inte ens att han skulle åka härifrån. Extremt snäll, väldigt fin, väldigt respektfull, rolig, lätt att prata med och extremt söt. Det är mysigt att krama honom och pussa på honom. Nu när han gått börjar dock övertänkandet. Kommer vi ses igen? Tycker han ens om mig? Vill han träffa mig igen? Varför stannade han inte kvar ännu längre? Tycker han inte längre att jag är fin? Kommer han höra av sig? Ska jag skriva något? Ska jag vänta tills han skriver? Tänk så hör han inte av sig? Kommer hans Snap poäng öka samtidigt som han inte hör av sig? Ja detta är bara några av tankarna som snurrar i huvudet. Det är väldigt jobbigt att övertänka och ha ångest. Jag har ångest dagligen och den kickar in vid olika tillfällen. Hur jobbigt som helst. Förhoppningsvis blir det bra. Jag vill verkligen träffa honom igen. Övertänker ni också liknande situationer eller hur tänker ni efter att ni träffat en kille de första gångerna? Jag behöver tips!! 
(null) Nu är jag riktigt trött. Under tiden jag skrev detta inlägg skickade jag till honom att han ska köra försiktigt och skriva när han är hemma. Han bor 90 km härifrån, det är mörkt och regnigt. När jag vet att han är hemma ska jag gå och lägga mig för jag är extremt trött.Kommentarer

Åh, den känslan är så härlig! Jag tror övertänkandet alltid finns där på något sätt. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i 4 år och jag får fortfarande tankar som "kommer han lämna mig?" "har han tröttnat?" osv. Helt normalt att ha såna tankar. Hoppas ni ses snart igen!

Svar: Vissa bloggar måste jag fylla i det, och andra inte. Via datorn behöver jag inte, men via mobilen behöver jag alltid det.

Svar: Ja men jag kan tänka mig det. Hade nog alltid haft de tankarna, även om jag hade varit i en relation.
Carro

Jag tror stark på att han tycker jättemycket om dig. Annars skulle han inte åka 90 min för några dagar.
Har jul och nyår varit bra? ,kram

Svar: Det gick inte så bra för han ville bara ses två gånger och inte mer, tyvärr.
Carro

Tror nog man gör det i yngre ålder, jag hade tagit det som det är, finns det en mening så blir det ni oavsett. Tror inte man skall tänka för mkt . Du vet vad du har att erbjuda så lycka till tjejen

Svar: <3
Carro

så mysigt du träffat kille:) kram

Svar: Tyvärr var han en lika stor idiot som alla andra jag lyckas träffa...
Carro

» Enna

Vad kul att göra :)

Svar: Tyvärr var han en lika stor idiot som alla andra jag lyckas träffa...
Carro


Kom ihåg


Trackback