slide show

Semestern slut

Jag blir så trött på mig själv. Exakt allt som jag övertänkte var bara onödigt. Jag har mått så dåligt lördag kväll, hela söndagen och delar av igår. För vad?? Ja för ingenting, för idag träffade jag killen igen. Det blev väldigt spontant och inte alls planerat. Han frågade om jag ville ses och det tog ett tag för mig att fixa mig och sedan skulle han träffa en kompis kl 20 så det blev bara två timmar. Men oj vilka intensiva två timmar haha. Han ger mig så mycket närhet så det är helt galet. Han släpper liksom aldrig mig och jag älskar det. Ännu en gång kände jag ett sådant lugn när jag låg i hans famn. Hans kramar. Hans kyssar. Han visar att han vill ha mig med både ord och handlingar. Jag har tidigare varit med om att killar snackat mycket men gjort lite. Så är verkligen inte han. Jag känner mig kvinnlig och vacker i hans närvaro. Han ger mig komplimanger och säger hur fin jag är. Han visar verkligen att han vill ha mig och det är jätteviktigt för mig. Att bli sedd och uppskattad. Jag blir typ själv lite förvirrad av mina tankar och känslor då detta bara är andra gången vi ses. Jag har inga stora förhoppningar om att det kommer bli något seriöst för våra liv skiljer sig nog för mycket. Men helt ärligt bryr jag mig inte just nu. Det kan vara casual, det är fine. Casual med en del känslor då. Han gör mig glad, han gör mig lugn, han ger mig närhet och det är typ allt jag begär just nu. Jag vill redan träffa honom igen. Hans kramar 🥺 Nu har vi inte pratat sedan kl 20 men jag ska inte stressa upp mig och börja övertänka. Jag är ganska säker på att vi kommer att träffas igen. 
(null)

Hur som helst, min 7,5 veckors långa semester och över och imorgon börjar jag jobba igen. Alltså VA?! Vad jobbar jag ens med? Vad är lösenordet till datorn? Var ska jag ens börja? Vilka ämnen undervisar jag i? Ja men typ så går tankarna. Jag är trött och jag vill inte men jag hoppas det kommer kännas okej när jag väl är där. Eleverna börjar inte förrän nästa onsdag så det blir en fett dryg vecka. Minst taggad är jag på att gå upp tidigt och på att alltid känna mig trött. Nej, just nu känner jag mest ångest. Imorgon tänkte jag dock planera upp ett arbetsområde kring droger så jag är ändå lite taggad. Jag har aldrig jobbat med droger tidigare men jag har en plan så jag hoppas den blir bra. 

Den här sommaren har typ knappt känts som sommar ens? Jag vet inte riktigt varför men det har varit en skum sommar. Är jag den enda som känner så? Kommentarer

Kom ihåg


Trackback