slide show

Uppdatering

(null)
Hallå hallå! 

Sedan vi hörde senast har jag varit sjuk, väldigt sjuk. Problem med halsen ännu en gång och gått på antibiotika, tog den sista igår. Jag är så trött på mina halsproblem så ni anar inte. Jag har varit på vården ännu en gång att jag verkligen behöver operera bort mina halsmandlar för varje liten infektion sätter sig alltid på halsmandlarna och det är fruktansvärt. Jag fick faktiskt träffa en väldigt duktig läkarstudent nu senast och i fredags fick jag remiss från öron-näsa-hals. Jag ska ringa dig imorgon för det står inte vad det är för remiss men hade det varit för operation hade jag blivit så extremt glad, är det inte det så kommer jag bli galet besviken. Jag har fortfarande ont i halsen trots att hela antibiotika kuren är avslutad. 

Hur som helst. I övrigt har det inte hänt så mycket. Jag har jobbat väldigt mycket och sovit dåligt. Det hade varit NP i svenska vilket alltid innebär väldigt mycket extrajobb. Vi har rättat som bara den i veckan och jag är helt slut. Nu är det fyra dagar kvar på jobbet innan det är påsklov, det ska bli så galet skönt. Dock ska jag jobba en hel del i affären, faktiskt 6 av 10 dagar så det blir ju inte något jättelångt lov för mig men jag behöver pengarna så. Kommentarer

Jag har opreat mina. Blev så mycket bättre efter det.

Svar: Vill SÅ gärna göra det! Får se vad läkaren säger den 17 maj.
Carro

Om du har återkommande infektioner som kräver vård är mitt tips att åka till polen, privat ÖNH mottagnig och för några tusen (om drt finns medicinska skäl) blir du av med mandlarna. Du kan i princip boka en tid för läkarbesök på en tisdag och opererar på en torsdag/fredag.

Svar: Läste att det är rätt dyrt :(
Carro


Kom ihåg


Trackback