slide show

En ren katastrof

Jag har gått och blivit sjuk igen! Jag orkar inte. Vad är det för helvetesår med hälsan? Jag har varit sjuk fler dagar än jag har varit frisk i år. Sedan den 20 februari har jag haft grova halsproblem, det är snart under tre månaders tid och det håller fortfarande i sig. Min journal är milslång och jag har varit på så många läkarbesök. 

Under två månaders tid har jag haft problem med Fuso bakterien, har skrivit om den innan. En mycket allvarlig och väldigt ovanlig bakterie. Jag har sammanlagt tagit 80 antibiotika tabletter då de först misstänkte vanlig halsfluss och sedan kom Fuso bakterien tillbaka så jag fick börja på en ny, extra lång kur. Jag har mått bra den senaste 1,5 veckan ungefär, sedan jag slutade äta antibiotika men i torsdags fick jag grymt ont i halsen igen. Jag hoppades verkligen det bara var tillfälligt men nej, jag mår extremt dåligt. Har så galet ont i halsen, känner mig sjuk och mår extremt illa. Jag vill bara gråta. Jag orkar inte mer!! Jag börjar se vita beläggningar i halsen igen men läkarna är förvånade över att antibiotikan inte hjälper. Får ringa vårdcentralen på måndag igen. Förutom det har jag redan gjort ultraljud på sköldkörteln då jag har en inflammation där. Läkaren såg lite cystor som förhoppningsvis är ofarliga men jag fick reda på att de behöver sticka i halsen. Det låter så obehagligt så jag mår illa av tanken. Sedan har jag också fått en remiss till öron-näsa-hals i Kristianstad för vidare utredning för såhär kan jag inte ha det! Har fått tid den 13e juni. Jag ska be om att få operera bort mina halsmandlar för jag orkar inte detta mer! Vet inte vilka krav som behöver uppfyllas för att få göra det dock? 
(null)
Just nu är jag mest rädd över att hela sommaren kommer vara förstörd. Jag ska utomlands i flera veckor sammanlagt och då kan jag inte må såhär ju för då blir det ingen semester. Allt känns riktigt mycket skit. Jag är så trött på att vara sjuk hela tiden och att inte se något slut på detta! Så fort läkaren nämnde cysta så nämnde han också cancer i samma veva, jag trodde jag skulle kräkas. Jag är så orolig över att det är något allvarligt jag drabbats av för varför skulle jag annars ha problem under tre månaders tid? Jag är så ledsen, besviken och orolig. Nyss bröt jag ihop och bara grät och grät. Jag orkar inte! 
Kommentarer
» Enna

Vad jobbigt <3<3

Svar: <3
Carro


Kom ihåg


Trackback