slide show

Inte normalt

(null)
Idag var jag på H&M efter jobbet en snabb runda, hur snyggt satt inte dessa jeans? Dock har jag inte så mycket pengar just nu så det blev inget köp. 

Glöm det jag skrev i förra inlägget om att det inte känns så farligt att träffa någon från Tinder längre 🙄 Det känns hemskt hahah. Jag trodde det skulle kännas mindre nervöst nu när jag gjort det en gång men det känns typ ännu mer nervöst? Jag mår på riktigt psykiskt dåligt innan jag ska träffa någon. Och det är liksom inte som jag överdriver och bara skriver det utan jag mår dåligt på riktigt. Jag blir extremt illamående och skakar av nervositet. Det känns inte riktigt som en normal reaktion? Jag vet inte vad jag ska göra åt saken dock. Bara grejen att träffa en person jag aldrig träffat innan ger mig ångest, grov ångest. Tanken på att det ska bli stelt, ahh. Jag är så stel när jag är bland nya människor. Rädslan över att killen ska bli besviken är nog det som är värst. Jag övertänker allt och i kombination med att jag har Sveriges sämsta självförtroende så blir det illa. Tänk om han kommer tycka jag är ful, det ger mig panik. Jag är snyggare på bild än i verkligheten så man får ju ångest 🙃 Ja ni ser ju, det är sådana tankar som snurrar i mitt huvud. 

Killen jag har snackat med den senaste veckan verkar vara hur fin som helst, alltså verkligen. Jag har aldrig pratat med någon som verkar så fin. Han har fångat mitt intresse ordentligt och jag vill verkligen träffa honom. Planen är att vi ska träffas i helgen men hur ska jag överleva? Ni som träffar personer från nätet bara sådär, hur gör ni? Hur ställer man om i huvudet från katastroftänk till ett normalt tänk? Help a girl out. Kommentarer

Jag hade nog sett det mer som en fika dejt bara utgå från det. Börja sakta o låt se hans intresse en kille som är seriös har inte brått med nåt. En bra tumregel att gå efter. Lycka till o jeansen är ur snygga ...pris på dom?

Svar: 199 tror jag det var, eller 249 :D
Carro

» petra

Så snygga jeans verkjligen, har dock inga tips med dejtandet haha men kom som du är det räcker gott o väl ,kram

Svar: Det gick faktiskt över förväntan ändå :)
Carro

Tycker också det är läskigt att träffa någon ny. Men så härlig känsla när man lyckats, om träffen var bra

Svar: Ja, då är det en väldigt härlig känsla :D
Carro

Jag är exakt likadan. Hade en för 2 helger sen och shit vad nervös jag blir. Hatar de :(

Svar: Eller huuuur :( hur gick det med din dejt?
Carro


Kom ihåg


Trackback