slide show

20.07

(null)
Ny jobbvecka på G och jag ska verkligen försöka att inte begrava mig i jobb denna vecka. Jag är väldigt destruktiv när det gäller det, när jag mår dåligt flyr jag istället in i jobbets värld för då slipper jag tänka. Då går jag istället in i en roll och slipper då att hantera de jobbiga känslor och tankar som finns. Senast i fredags var jag kvar, alldeles för länge, sist av alla åkte jag hem - allt för att inte möta de jobbiga tankarna. Det går okej att hålla tankarna borta på jobbet men hemma är det väldigt tufft. 

Jag ska försöka att vara snällare mot mig själv denna veckan. Jobba mindre, försöka vara lite mer glad, lägga ifrån mig mobilen, logga ut från sociala medier, läsa mycket och inte tänka på honom. Imorgon har det gått en vecka och jag vill inte må såhär längre. Jag mådde inte bra innan jag träffade honom ens men nu mår jag sämre än på länge, väldigt länge. Gå promenader vill jag också försöka få in. Le mer. Känna att det går åt rätt håll. 

Sedan är det mycket på jobbet nu. Det är nationella prov om bara ett par veckor och det är ett jäkla jobb varje år men jag ska inte begrava mig i jobb, jag kan inte fly mina problem genom att jobba mer, mer och mer för det får ju bara mig till att må ännu sämre, det vet jag egentligen. 

I övrigt är ju elpriserna sjuka! Imorgon ska 1 kWh kosta 550 öre och då är inte moms och övriga kostnader inräknade. Jag har aldrig varit med om något sjukare. Jag fryser verkligen sönder i min lägenhet men jag kan inte ha värmen igång som jag egentligen borde ha för det är för dyrt. Kallhyra är djävulens påhitt. Det och de extrema bensinpriserna just nu gör mig mer pank än någonsin. Ett tips är att ladda ner appen "Elen", där står det hur mycket 1 kWh kommer att kosta timme för timme. Idag har det varierat mellan 27 öre som lägst till 280 öre som högst, då vet man när man inte ska köra tvättmaskinen och liknande. Kommentarer

Ja det är för jävligt!! vi har fast el pris så märker inte av det så. Bensinen är för jävligt tur vi slipper bil i jobb vi cyklar ...ja du måste vara snäll mot dig själv kram

Svar: Elräkningen sjunker verkligen aldrig...
Carro


Kom ihåg


Trackback