slide show

Det är tur du har oss

Det är inte mycket som går rätt i mitt liv just nu. Idag sa ett par av mina elever "Carro, allt går åt helvete i ditt liv just nu men det är ju himla tur att du har oss, något positivt i ditt liv".  Nej men jag orkar inte så gulliga de är. De är mina guldklimpar i vardagen.

Igår mådde jag sämre än sämst på jobbet, jag har nog aldrig mått så dåligt någonsin där. Inte nog med allt med halsen så fick jag sådan sjuk migrän en stund innan jag skulle ha lektion att jag visste inte var jag skulle ta vägen. De bara Carro vi kan släcka lamporna om ditt huvud blir bättre av det 🥺 Jag har varit på jobbet alla dagar denna veckan men endast när jag haft lektioner, och sedan åkt hem. Jag berättade för alla mina klasser om halsen och hela situationen och de har varit guld värda! Alla har varit så himla snälla och förstående. Jag sa till dem att jag inte vill behöva säga till en enda gång utan att de bara ska vara lugna och göra det det blir tillsagda. De har varit helt fantastiska. 
(null)
En positiv sak är i alla fall att jag gått ner 10 kg! Weey, är så stolt över mig själv. 10 kg sedan november. Jag är absolut inte färdig där men 10 känns jäkligt gött. Nu siktar jag mot nästa delmål som är 2 kg ifrån, uppdaterar när jag nått det 🤩Kommentarer

Kom ihåg


Trackback