slide show

Premiär

Helgen har verkligen varit så mycket bättre än förra. Jag njuter av att jag kan svälja och av att jag mår bättre. Jag tar fortfarande antibiotika tre gånger om dagen och jag är så trött på det. Mår sjukt illa hela dagarna och vill bara att kuren ska vara slut men vet att detta är viktigt så att bakterien förhoppningvis försvinner. Imorgon ska jag till läkaren så då får vi se hur det ser ut och om rätt medicinering är insatt. 
(null)
Jag har i helgen bara försökt vila upp och umgåtts mycket med mamma. Vi invigde grillen för i år, wow 😍 Det finns inget godare än grillat, jag är besatt. Jag har alltid älskat grillat men i och med att vi aldirg haft trädgård eller uteplats har vi aldrig ägt en grill. När vi flyttade förra året köpte vi gemensamt en grill som står hemma hos mamma, för det är där vi grillar. Det är en Weber och på riktigt världens bästa köp. Att grilla på uteplatsen, det är livskvalité det. Jag köpte i slutet av sensommaren till min uteplats likadana loungemöbler som mamma har. Det var aldrig lönt att montera upp de för sommaren var slut så jag ser verkligen fram emot att fixa det inom de närmaste veckorna. 

Den kommande veckan är det dags för nationella prov i åk 9. Svenskan är först ut och cirkusen drar alltså igång. Det är så sjukt mycket extra jobb, så mycket stress, så många förberedelser. Jag har det största ansvaret då min kollega inte genomfört NP tidigare och jag undervisat två av tre 9or. Let’s go… Kommentarer
» Enna

Men oh vad mysigt! Tänk vad underbart när det blir varmare väder också :)

Svar: Eller hur, underbart!
Carro

Härlig uteplats! Hoppas att du och din mamma får många tillfällen att grilla denna säsong.
Önskar dig en fortsatt fin vår!
Kram

Svar: Tack fina! :D
Carro

Skönt att du är bättre nu, men så fint du fått det på din uteplats :) njut ha det gott kram

Svar: Hoppas inte bakterien kommer tillbaka för har tagit så mycket antibiotika nu :(
Carro


Kom ihåg


Trackback