slide show

Aj

Igår fick jag inte komma till helgmottagningen men imorse när jag vaknade var halsen en fullständig katastrof. Mamma kollade i halsen och det är så många vita beläggningar. Vi ringde direkt och idag ville de äntligen träffa mig. Jag fick träffa en väldigt bra läkare! Hon var så proffsig och duktig. Snabbsänkan är hög. För två veckor sedan när de tog sänkan låg den på 20, idag på 75 så det är en infektion i halsen. Hon kollade i min hals och sa att det ser riktigt illa ut. Mina körtlar är extremt svullna och smärtan strålade upp till öronen när hon rörde utsidan av halsen. De tog även en halsodling så vi får se vad den säger. Jag fick en bred antitbiotika utskriven, som jag verkligen hoppas hjälper. Det finns risk att halsprovet visar på en elak bakterie och då måste mer antibiotika sättas in plus att då behöver det skäras i halsen. Blev livrädd när jag hörde om det! 

Vad är detta för skit?? Jag har så extremt ont i halsen, det är en omänsklig smärta. Jag är så hungrig för har inte kunnat äta på två dagar och att svälja vätska är omöjligt. Nu måste jag försöka göra det ändå pga antibiotikan, tre gånger om dagen. Om det svullnar mer eller om jag kommer ha svårt att gapa så måste jag åka till akuten för att läggas in. Har så ont i magen av all oro. Läkaren sa att detta inte smittar utan det är något som inte står rätt till med min hals. Jag får dock se hur det blir med jobbet. Det är NP nästa vecka och jag har ansvar för 2 av 3 åk 9 så jag känner mig sönderstressad över det. Vilken jävla dålig tidpunkt. Kommentarer

En sak jag lärt mig -inget jobb i världen, inte ens det bästa, är viktigare än ens hälsa. Ingen kommer tacka dig för att du väljer att jobba i stället för att ta det lugnt och priotera sin hälsa. Det löser sig på skolan på något sätt. Det gör det alltid. Det kanske är ett sätt för kroppen att säga ifrån? Om du inte tar det på allvar nu, vem vet vad som mer kommer hända? Styrkekramar!

Och gällande killen - tänk att du inte saknar just honom. Du saknar känslan av hur det är atr könna sig sedd hörd och bekräftad. And there is plenty of fish in the see.

Svar: Det är så sant! Jag behöver försöka ha mer ett sådant här mindset men det är svårt när det gäller just jobbet.Det du skrev om killen är verkligen spot on, jag saknar hur han fick mig att känna men kanske inte honom egentligen!
Carro

Stackare, låter jättejobbigt. Hoppas att antibiotikan hjälper och att du slipper smärtan snart.

Svar: Tack! Jag ska på återbesök på måndag så vi får se vad läkaren säger...
Carro

» Frida

Usch vad jobbigt! Jag har haft precis likadant en gång för en massa år sedan. Hade också vitt i halsen och det gjorde väldigt ont att bara öppna munnen typ. Var en halsinfektion som gick över när jag åt antibiotika. Jag hoppas att du blir av med det snabbt <3

Svar: :( Det visade sig vara en aggressiv halsbakterie som angripit hela halsen :(
Carro


Kom ihåg


Trackback