slide show

SPANIEN

(null)
SEMESTER!!! 

Det känns obeskrivligt skönt. Jag har aldrig varit i behov av semester så mycket som jag är nu. Idag gjorde jag min sista dag på sommarskolan. Nu minns man de fina stunderna. De stunderna då eleverna får reda på att de är godkända i svenska och kan komma in på gymnasiet. De tindrande ögonen och leendet på läpparna. Tyvärr är det också tråkiga besked som måste ges. Hopp som släcks och drömmen om att komma in på gymnasiet som helt plötsligt släcks. Utan godkänt i svenska kommer man nämligen inte in på ett enda gymnasieprogram i hela Sverige. Hårt men sant. Det är dock så skönt att det är över, jag är helt slut.

Jag förtjänar semester som aldrig förr. Jag har slitit som ett djur framför allt det senaste halvåret. Jobb alla vardagar, jobb i affären nästan varje helg och nu jobb på sommarskolan. Det ska bli så extremt skönt med semester! Imorgon ska jag till SPANIEN!! Jag är så sjukt taggad. Jag åker med mamma, min storebror och Jack. Jag har aldrig åkt med Damian och Jack tidigare så det blir något bytt. Det ska bli jätteroligt, en vecka med Jack <3 Det enda negativa är att det såklart är barnhotell. Jag och mamma är vana vid vuxenhotell och det lugnet så det blir en utmaning. Vi hörs i Spanien! Kommentarer

Nu när du tittar tillbaka på allt slit och hur det påverkat din hälsa o mående. Är det värt det? Var di tvungen att arbeta för att betala räkningat eller mer för att kunna unna dig något?

Svar: Självklart för att kunna unna mig något. Kan man inte det är det inte något liv för mig.
Carro


Kom ihåg


Trackback