slide show

GREKLAND

Jag är framme i Grekland! Mitt safe place. Favoritstället på hela jorden. Detta hotell, alltså <3 Jag var här förra året också, två veckor och förälskade mig verkligen i både Zakhyntos, Tsilivi och hotellet. Jag brukar inte åka tillbaka till samma ställe men hit kände jag att jag måste tillbaka och here I am. Två veckor i Grekland blir det även i år. 

Vi hade en riktigt bra första dag igår. Kom till hotellet runt kl 14. Åt lunch, gjorde oss hemmastadda i rummet och gick till stranden ett par timmar. Jag badade inte utan tog det bara lugnt på solstolen. På kvällen åt vi middag på hotellet och det var fantastiskt. Detta är ett all inclusive hotell men det håller verkligen hög standard. Det är ett 5 stjärnigt  hotell och maten håller hög klass. Det som var så himla trevligt är att personalen som jobbade här förra året och är kvar i år kände igen oss och blev jätteglada. De är så söta 🥺 Så himla fint välkomnande. 
(null)

(null)
Stranden här <3 

Nej jag kommer absolut ha två fantastiska veckor här. Prio denna semestern är återhämtning. Jag måste återhämta mig, lugna ner min kropp och bara samla kraft. Snart börjar jobbet igen och jag känner mig så, så trött. Jag ska gå strandpromenader, äta gott, läsa, lyssna på musik, vila, sova. Jag ska göra sådant som jag mår bra av. Kommentarer
» Enna

Hoppas att du får njuta och vila upp dig på denna härliga semestern!

Svar: Grekland var verkligen underbart <3
Carro


Kom ihåg


Trackback