slide show

Polen

Detta inlägget skulle publiceras för en vecka sedan, när jag kom till Polen men jag har känt en sådan enorm trötthet att jag inte orkat. Orken är helt totalt slut och det var längesedan jag kände mig så trött. Så inlägget kommer här, en vecka senare. (Jag trodde att dessa tre resorna skulle ge mig energi men sådant är inte fallet. Jag är helt slut och dagen efter att sommarjobbet var slut åkte jag till Spanien. En dag efter att jag kom hem åkte jag till Polen och nu är jag bara hemma två dagar för imorgon åker jag till Grekland. Puuuh, jag saknar min lägenhet och att bara chilla hemma. 

Nu är jag i Polen. Båtresan gick faktiskt bra, sju timmar men det kändes inte som det utan tiden gick ändå relativt fort. Skönt då jag tycker det är sjukt drygt att åka båt.
(null)

(null)

(null)

(null)
Vi åt en god middag på båten. Det dödade ett par timmar. Jag tror dock att jag tog mitt kött för blodigt (medium) för jag hade sjukt ont i magen sedan och mådde illa. Men gott var det i alla fall. 
(null)

(null)
Min fina, fina mamma 💞
(null)

(null)
Köpte Clarins läppglans på båten, favoriterna! 
(null)
Jag dricker ju inte alkohol alls men såg denna otroligt fina flaska på båten och var bara tvungen att köpa som inredningsdetalj. Är nog den enda personen i världen som köper alkohol för att inte dricka utan för att titta på hahah… Detta är förresten första gången jag ens köper alkohol i mitt 29 åriga liv. För mig skulle alkohol inte ens behöva finnas, jag har 0,0 intresse av det. Dricker ingenting alls, inte ens en droppe. 
(null)

(null)
Vid 20.30 var vi framme och tog då bilen till Szczecin och hotellet. 

(null)

(null)
Favorithotellet och favoritrummet. Vi bor på Radisson blue och det är verkligen superfint. Vi har bott här varje gång sedan morfar gick bort. Det känns dock så konstigt att vara i Polen utan att träffa morfar. Polen och morfar hänger liksom ihop, förstår ni vad jag menar? Jag saknar honom så himla mycket. Jag kommer aldrig bli hel igen för morfar kommer alltid vara en pusselbit som saknas i mitt liv. 

Förutom enorm trötthet och ett helvete med blodsockret (det var helt galet alltså, pendlade mellan 2 och 23 flera gånger per dag) så har jag haft det trevligt i Polen 💗



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback