slide show

Bil problem

Fredag, hur skönt? Jag har haft en bra vecka på jobbet. Alla mina lektioner med alla mina klasser flyter på så himla bra just nu. Jag har hittat mitt sätt att jobba och jag är så nöjd. Jag behöver nästan aldrig bli arg, jag behöver aldrig höja rösten utan jag och eleverna visar ömsesidig respekt mot varandra. De vet hur jag vill ha det i mitt klassrum och vi har det väldigt trevligt tillsammans. Det är en himla nice känsla efter att nu ha jobbat i fem år. 
(null)
När jag körde hem från jobbet kom det upp en varning i min bil, en varning som innehöll ordet motor. Jag tänkte att jag får köra till verkstaden direkt och kolla upp det och tur var väl det. Det visar sig att bilen har en läcka i kylarvätskelådan så jag hade absolut 0 kylarvätska kvar. Detta ledde till att motorn blev överhettad och det vet vi ju alla är livsfarligt. Killen sa att jag inte kan köra en enda km till utan detta måste åtgärdas direkt, jag fick därför så snällt lämna kvar bilen på verkstaden och ska hämta den på måndag. Hur ska jag nu komma till och från jobbet på måndag? 🤨 Har jag tur så har detta inte skadat motorn, då kostar det 4000 (GRÅTER, allt jag tjänat på att jobba extra i affären går nu till detta). Har jag otur så har detta pajat motorn och då har vi en dyr historia på 40k, och då vet jag verkligen inte vad jag gör. Håll nu tummarna att detta räcker 🥺 

Vad ska ni hitta på i helgen? Jag har 0 planer men det känns rätt skönt, jag behöver vila och ta det lugnt. Kommentarer

Tur du åkte till verkstaden direkt. Hoppas motorn har klarat sig och att du kommer på ett sätt att ta dig till jobbet på måndag. Men njut ni av helgen så gott det går.

Svar: Det hoppas jag också, det ska tydligen visa sig efter ett tag så jag håller verkligen tummarna.
Carro

Nej vad tråkigt med bilen och sådana kostnader är så onödiga. Vad roligt att det går så bra med dina elever. Kramis <3

Svar: Ja men verkligen, himla tradig kostad! :(
Carro

Åh nej håller tummarna för dig, här blir det lugna gatan då vi har corona i familjen men mello i kväll blir det , kram

Svar: Hoppas ni är friska nu <3
Carro

Hoppas att bilen rullar utan problem efter besöket på verkstaden.

(Sent) Svar: Tack för ditt beröm om februarisidorna i min bullet journal. <3

Kram

Svar: Än så länge gör den det men han sa att det kan visa sig senare men jag håller tummarna!
Carro


Kom ihåg


Trackback