slide show

Du förstörde mig

Nej nej säg till din mamma
Hur du behandlar
Hur du, förstörde mig
Säg mig hur kan du glömma
Utan att känna, nått när de dödar mig
(null)

Jag känner mig helt förstörd. Från total lycka till totalt mörker. Innerst inne visste jag hela tiden att det till slut skulle bli såhär men jag hoppades att jag hade fel. Jag lyssnade inte på någon i min närhet, trodde blint på allt han sa. Jag försökte ignorera alla röda flaggor men nu har han visat sitt rätta jag. Han har förstört mig, grovt. Jag saknar den jag var tidigare, innan jag träffade honom. Dessa två månader har varit en jävla berg och dalbana som gjorde mig allt mer åksjuk varje dag. Just nu dödar det mig inifrån och ut. Jag hatar den personen han fått mig att bli. Jag trodde aldrig jag skulle låta honom eller någon förstöra mig, bryta ner mig på detta sätt, men så blev det. 

Det värsta av allt kommer dock att bli tomheten. Att inte se hans namn på skärmen mer. Att inte skriva med honom stora delar av dygnets vakna timmar. Att inte ha någon att berätta om sin dag för. Att aldrig mer få känna hans varma famn och titta in i hans ögon. Att aldrig mer få krama honom eller vakna upp bredvid honom. Han var i alla fall en duktig skådespelare, det måste jag ge honom. Nu är allting över och det gör så jävla ont. Nu måste jag försöka pussla ihop mig själv, men hur gör man det? Du har fått mig att tappa tilliten för killar, grattis. Jag kände faktiskt något för dig medan det för din del var så enkelt att avsluta, med ett ord, "ja". 


Kommentarer

Hoppas du mår bättre snart!

Svar: <3
Carro

Men gud vad har han gjort?? hoppas inte något hemskt! ja kärleken gör ont men du är värd något bättre allt har en mening tjejen kram

Svar: Han sov över med sitt ex... på min födelsedag. Tack, kram <3
Carro

Men nej 😢 💔
Vad gjorde han?
Jag förstår precis din känsla, den där tomheten. När jag och vad jag trodde var min själsfrände gick isär så trodde jag på riktigt att jag skulle dö. Men man överlever och efter ett tag så inser man att det finns många underbara människor i världen och man kommer träffa någon ny.

Svar: För mycket men hans ex är involverat om man säger så… Fy vad jobbigt! Ja känslan är verkligen extremt tuff, det känns bara helt mörkt.
Carro

Otroligt trist, lider med dig!
Skickar en stor kram!!! ❤️❤️❤️

Svar: Kram <3
Carro

Åh så ledssen jag blir att läsa detta.
Vet precis hur du känner dig vännen.
Det enda du kan göra nu är.
Skrik
Grått
Hitta honom
Älska honom
Låsas att du talar med honom. Säj precis vad du skulle säja om han satt mitt emod dig.
Skriv ett brev till honom,sen river du sänder det. Detta hjälpte mig jättemycket.
Ta hand om dig❤

Svar: Det med att skriva hjälpte verkligen <3
Carro

Åh vad ledsen jag blir att läsa det här. Du förtjänar allt det bästa. Så tråkigt när personer inte är som man trodde. Fina du! Ta hand om dig ❤️

Svar: Fina du <3
Carro

Uh oh. Vi sa ju till dig Carro att han inte var värd din tid, om han t.o.m hade blockerat dig ett par ggr...

Svar: Jo det borde verkligen varit en stor varningsflagga då när han blockade mig där i början men dum som jag var gick jag tillbaka till honom men sen sårade han mig ändå gång på gång och jag tillät det. Det värsta är att jag fortfarande saknar honom, blir arg på mig själv.
Carro


Kom ihåg


Trackback