slide show

En mindre rolig lördag

Det har varit en tuff vecka på jobbet. Onsdagens studiedag tog halvt död på mig och jag har haft utvecklingssamtal varje kväll vilket innebär att jobbdagarna har blivit extremt långa. Har haft mycket jobb att fixa hemma också så det har blivit väldigt många timmar om dagen. Inte nog med det så jobbade jag i butiken hela dagen idag. Just nu jobbar jag inte mycket, vi som jobbar extra får ett 8 timmars pass i månaden nu så det är inte alls mycket men tajmingen gjorde så att det passet landade på denna vecka. Jag är helt slut, jag kommer inte ihåg senaste gången jag var såhär trött. Min rygg gör extremt ont, tyvärr läker inte kotan som den ska och trots att jag bröt ryggen i juli så är den fortfarande inte bra. 

Försökte sova en timme nu när jag kom hem men det är omöjligt. Hur trött jag än är kan jag aldrig somna i sängen under dagen/tidig kväll. Det går bara inte? Soffan hade jag säkert somnat på men inte sängen. Jag önskar att jag vore en person som kan ta korta powernaps men jag somnar liksom inte… 
(null)
Jag ska snart hem till mamma, hon ska bjuda mig på middag och så ska vi kolla mello. Världens bästa mamma ❤️ 

Mycket roligare än såhär blir inte min lördag. Det jag tjänar på mitt extrajobb går till sommarens Greklandresa, den håller min livsmotivation uppe 🙏🏼 (förutom pengarna jag var tvungen att lägga på bilden dvs…). 
Kommentarer

Hur gick det med bilen?

Svar: Den lagades och fick betala summan vi kom överens om. Om motorn har tagit stryk eller inte kommer jag inte veta förrän efter ett tag sa killen…
Carro

Hoppas att du får återhämta dig idag. En resa håller verkligen motivationen uppe. Har du planerat vart i Grekland du ska åka?

Svar: Ja men visst gör det, bästa motivationen! Till Zante :)
Carro

» Ajli

Jag känner också att jag håller på att duka undan för tröttheten. Jag är jätteledsen att det är måndag idag.... men snart är det Sportlov, jag ska i alla fall få vara ledig lite då, ska du? När har ni?

Svar: Vi har vecka 8 och jag är ledig hela veckan, det ska bli så otroligt skönt! Är ni också lediga hela veckan?
Carro


Kom ihåg


Trackback