slide show

08.28

Studiedag idag, tyvärr. Mina onsdagar är annars väldigt sköna med två lektioner och för en gångs skull mycket planeringstid, och även sovmorgon. Idag är det föreläsning hela förmiddagen och ämnesnätverk hela eftermiddagen så jag har ju haft roligare dagar om man säger så :-) 
(null)
En jätterolig sak är att idag visar vågen på -6,5 kg, så pepp!! Sedan den 27 november har jag alltså lyckats gå ner 6,5 kg. Målet är att till slutet av februari ska jag ha gått ner ytterligare 2,8 kg. 

Under en väldigt kort period för några år sedan gick jag upp väldigt mycket i vikt. Först 15 kg under cirka ett halvår av en medicin mot migrän. Jag har aldrig mått så dåligt i mig själv som när jag tog den. Jag åt obeskrivliga mängder, blev aldrig mätt och medicinen gjorde mig svullen i hela kroppen och ansiktet. Den hjälpte mot migränen men jag fick sluta med den. Sedan började jag med en spruta som gjorde att jag gick upp 10 kg under två månaders tid, en snabb viktuppgång med andra ord. Jag bytte till en annan spruta pga biverkningar med myrkryp i benen och med den nya sprutan startade processen om på nytt, denna gången 7 kg. Sammanlagt 37 kg viktuppgång. Viktuppgång är en väldigt vanlig biverkning av sprutorna, tyvärr. Nu är jag peppad på att nå mitt första delmål! 
Kommentarer
» Hanna

Vad roligt att vågen visade neråt!😃

Svar: Ja väldigt kul :D
Carro

Hoppas du överlevde onsdagen :) Och heja dig!!

Svar: Heja dig! :D
Carro

Nej, det lät ju inte som en rolig dag hehe. Hoppas att det blev en bra dag trots studiedag/planeringsdag 😀

Svar: Nej verkligen inte haha!
Carro

Bra kämpat till dig❤

Svar: Tack <3
Carro

heja dig ja du det där med vikten är ett dilemma. Skall oxå gå ner lite typ 10kg men i min egen takt ..lycka till det fixar du lätt du är ung

Svar: Tack! Lycka till även till dig. Kram
Carro

» Ajli

WOW, vad du kan!! GRATTIS OCH BRA JOBBAT!

Jag ska också gå ner i vikt, jag och Erik funderar på bebisar och då ska man helst ha ett normalviktigt BMI, så jag behöver gå ner ca 10 kilo för det. Men jag vet inte hur man gör, hehe. Älskar mat.

Svar: TACK! <3Men åhh <3 Jag också, det är det stora problemet haha. Mat är ju SÅ gott!
Carro

Jag har också ”problem” med vikten. Har så lätt att gå upp i vikt men otroligt svårt att tappa bara ett kilo. Ingen dietist har kunnat hjälpa mig och alla värden ser bra ut. Så irriterande.
Ville egentligen bara säga att du är grym! 🤍

Svar: Det suger verkligen! Så himla frustrerande att det är så lätt att gå UPP men så svårt att gå NER. Tack och detsamma till dig! <3
Carro


Kom ihåg


Trackback