slide show

December update

Redan december. Varför det har varit så tyst från min sida här är för att jag verkligen inte gjort något annat än att jobbat. Jag har jobbat 27 dagar i rad och idag är min första dag. Det i kombination med att december alltid är den mest hektiska tiden som lärare har gjort att jag känner mig trött, väldigt trött. Det ska bli otroligt skönt med lov. Jag ska bara överleva en vecka till först, hur det nu ska gå till. Detta lov ska jag inte iväg någonstans och det känns både konstigt och skönt. Hela sommaren var jag i princip utomlands och sedan när höstlovet kom reste jag iväg och var inte alls hemma. Jag har nog aldrig varit hemma så lite som detta året. Därför ska det ändå bli skönt att bara vara hemma men jag vet att jag kommer bli uttråkad efter två dagar, det är sådan jag är och då kommer jag tycka det är skittråkigt att vara ledig 😅 
(null)

(null)
I tisdags tog jag botox på sjukhuset i Kristianstad. 38 sprutor och det gjorde lika vidrigt ont som vanligt. Det är en obeskrivligt äcklig smärta när nålarna sticks in på olika ställen i huvudet, mår illa av själva tanken. Efteråt ville mamma pigga upp mig så vi åkte till C4. Jag köpte lite fint så det blev en trevlig kväll. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
I onsdags fyllde mamma år så jag bjöd henne till nyöppnade Harrys. Där var väldigt dyrt, gick liksom på 1000 kr och då var det ingen alkohol. Maten var bra men kanske inte wow. Biffen var väldigt god men de andra två rätterna lämnade lite att önska. Jag kommer nog att välja annan restaurang framöver när jag ska äta i den prisklassen. Vi ville i alla fall prova nya Harrys och jag kan absolut tänka mig att äta biffen igen för den var god men hade skippat efterrätten. Jag och mamma hade i alla fall en mysig kväll. Dock var det väldigt mycket folk där vilket ingen av oss gillar. Många drack alkohol och det blev väldigt högljutt, vi båda föredrar lite mer tystlåtna ställen. 

I övrigt då? Elen är ju svindyr och jag har ont i magen för vet inte hur jag ska klara av elräkningen i januari. Vad kommer den landa på ens? 5000? 8000? 10000? Jag har inte möjlighet att betala sådana stora summor. Det som händer i Sverige just nu är sjukt. Pris på mat, på bensin, på el. Att man inte kan leva som en vanlig människa i Sverige 2022 utan måste frysa sönder hemma för att en vanlig person med medellön inte har råd att värma upp bostaden tillräckligt? Det gör mig frustrerad och besviken. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback