slide show

Recap senaste veckan

Nu har det gått drygt en vecka sedan jag kom hem från Grekland. Vad har jag gjort sedan dess?
Kom hem rejält solbränd och låtsades att det fortfarande var 35 grader men sanningen är att jag frös ihjäl i mina klänningar här i Sverige de första dagarna haha. Jaja allt för att visa brännan. 
Dagen efter att jag kom hem åkte jag och Thea till Kristianstad för att hälsa på Alexandra i hennes lägenhet. Hon har nämligen flyttat hemifrån, det var en mysig eftermiddag och kväll.
Jack kom inom en kväll, kramade nästan ihjäl honom <3 
Jag jobbade hela helgen. Har saknat mitt extrajobb då jag inte jobbat på hela sommaren så det var superkul! 
Min kompis Elin bjöd mig på förfest. Jag varken festar eller drickar så man känner ju sig lite udda på en förfest om man säger så. Det var dock trevligt att träffa Elin och socialisera sig lite, både med helt nya människor men även några bekanta. De drog ut sedan men jag följde inte med, det är inget för mig.
En kväll åkte jag och mamma till Birgers trädgård i Kristianstad för att äta. Supermysigt. Maten var dock inte värd pengarna, för den är ganska dyr. Köttet var rätt segt. Jag har ätit det tidigare och då var det mycket bättre. Sådant är rätt snopet, när man betalar dyra pengar. Vi hade hur som helst en väldigt trevlig kväll och Birgers ligger så fint till bland mycket grönska.
Dagen efter hamnade jag på Birgers igen men denna gång med mina goda vänner Alice och hennes sambo Patrik. Jag och Alice träffades via Gofrendly appen och hon har kommit att bli en av mina närmaste vänner. Patrik har jag träffat två gånger och han är supertrevlig! De har också sötaste dottern tillsammans.
Hur söt är hon inte? Jag tog pizza och den var god förutom att det inte stod att det skulle vara pesto på men det var det. Jag avskyr pesto, smaken tar över allt och den är vidrig. Jag vet att jag ska säga utan pesto till nästa gång...
Vi satt där ett par timmar och hade det väldigt trevligt. Perfekt kväll!
 
Ja, det är väl de större grejerna som har hänt sedan jag kom hem. Jag har även läst en del, underbart. Imorgon ska jag jobba. Jag skulle egentligen inte det men en kollega frågade om jag kunde ta hennes pass och självfallet. 



Kommentarer

Men va mysigt ja brännan är skön o snygg vi åker igen i början av sept till Kreta :) såå skönt

Svar: Ni såg ut att ha det helt fantastiskt på Kreta
Carro

Kan vi inte få en håruppdatering snart? 🥺😊

Svar: Den är på plats :D Men snart kommer jag inte ha något hår kvar i den takten jag tappar hår just nu :(
Carro


Kom ihåg






Trackback