slide show

Konstant oro

Jag fungerar inte riktigt som en normal människa i nuläget. Den enda tanken i min hjärna 24/7 är om knutan i min hals är en ofarlig knuta eller cancer. Det kan liksom vara antingen eller. Jag mår illa hela tiden, jag är så sjukt orolig. Jag har kräkts flera gånger på morgonen för att jag fixar inte att första tanken när jag kliver upp är cancer. Idag har det gått en vecka, jag ska få svar inom två veckor. Jag hade kunnat jobba dygnet runt för när jag håller i lektioner hinner jag inte tänka. Söndagen var absolut värst, då var jag bara hemma hela dagen och tankarna tog nästan död på mig. 

I måndags ringde jag vårdcentralen på morgonen och fick reda på att provsvaret hade kommit in och att en läkare skulle ringa mig. Läkaren ringde 9,5 timme senare och sa att de inte alls fått svar på biopsin utan bara ultraljudet och det visste jag ju redan visade knuta i halsen. Jag blev helt knäckt efter det samtalet. 

Jag är så jävla rädd.
(null)
En vecka har gått och halsen utifrån ser fortfarande förjävlig ut. Morgonen efter biopsin, alltså förra torsdagen vaknade jag upp med en, vad jag antar är, inre blödning. Det är liksom inte ens blåmärke utan det är en blödning under huden. Det hemskt ut. Undra vilka tankar folk tänker om mig. I måndags var det föräldramöte, härligt värre :-) 

Just nu försöker jag bara överleva fram tills jag får svaret. Jag vet dock inte om jag är redo att höra det. 



Kommentarer
» Lina

Jag förstår verkligen att du mår dåligt. Jag hade antagligen känts precis som du. Men! Det är (logiskt sätt) väldigt onödigt att oroa sig över saker som ännu inte hänt. Försök att tänka så ❤️ Innan du fått ett besked kan du inget göra. Sen förstår jag såklart att det är det enda man tänker på.. men försök. Håller alla tummar för dig att du får ett positivt besked! ❤️

Svar: <3
Carro


Kom ihåg






Trackback