slide show

En liten håruppdatering

Fick en kommentar om jag kan köra håruppdatering snart och det ska jag se till att fixa. Så länge kan jag visa denna bilden för här syns det rätt tydligt hur mycket håret faktiskt har växt. 
(null)
Nu är det väldigt mycket mörkt. Jag har faktiskt bokat in en klipptid om några veckor. Det blonda håret är kaos efter semestern vid havet, helt jäkla omöjlig att borsta ut. Dock känner jag mig inte redo att klippa av allt det ljusa än utan det blir några centimeter. 

Just nu är jag inne i en period där jag tappar sjukt mycket hår. Det är klart man alltid tappar hår efter tvätt men detta är en annan nivå. Jag kan verkligen dra av hår och det blir stora hårbollar varje gång jag duschat och borstar håret. Detta ger mig grov ångest och stress. Håret känns så tunt?? Jag vet inte om det är mina mediciner som gör detta men jag har ju tagit de under en längre tid. Dock är hårbortfall en biverkning både av migränsprutan och av sprutan för att stabilisera blodsockret så det är illa. När man färgar håret sväller det upp och stråna blir porösa. Det mörka blir ju inte det så det bidrar också säkert till känslan av att det är mycket mindre hår. Hur som helst så kvarstår faktum att jag tappar väldigt mycket hår nu. Det känns som om jag inte kommer ha något hår kvar snart. Usch jag känner mig så stressad över detta. Är det någon mer som tappar ovanligt mycket hår nu?



Kommentarer

Sen jag började tvätta håret 1 gån i veckan tappar jag inte alls som innan :)

Svar: Mitt hår blir fett så snabbt :( redan typ dag 1...
Carro


Kom ihåg






Trackback