slide show

Oron är brutal

Livet är inte alltid roligt. Just nu mår jag extremt dåligt och är väldigt, väldigt oroad. Idag var jag på sjukhuset och gjorde ultraljud på sköldkörteln och biopsi. Det innebär att de sticker med nålar i halsen för att ta vätska och vävnad. På ultraljudet hittade läkaren en knöl i halsen på högra sidan. Att hitta en knöl är aldrig bra. Det kan vara en tumör och i värsta fall cancer. Sjukhuset nämnde cancerrisk redan i april när jag gjorde första ultraljudet. Jag har varit så galet orolig de senaste månaderna och igår fick de en avbokning och ringde till mig. 

Vistelsen var fruktansvärd. När läkaren sa att hon måste sticka började jag gråta redan då. Jag var så nervös. När hon stack i halsen bara grät och grät jag. Det gjorde så fruktansvärt ont och jag tänkte bara på cancer och kunde inte sluta gråta. Sedan stack hon en gång till med en större nål och det var det vidrigaste jag har gjort. Det gjorde så äckligt ont. Hon sa att vätskan ska skickas på labb och inom två veckor får jag reda på om det är en ofarlig knuta, tumör eller cancer. Jag vet inte hur jag ska klara vardagen de närmaste veckorna tills jag får svaret. Jag mår illa, jag har ont i magen, jag är så orolig. Jag vill bara gråta hela tiden. Jag är så satans, satans rädd att det är cancer. 
(null)
Kommentarer

Jag känner med dig ❤️❤️❤️❤️❤️
Jag förstår att du är hemskt orolig. Men det viktiga nu är att tänka positivt och inte ha några katastroftankar. Det är ju väldigt svårt iofs, men försök hålla modet uppe ❤️ väldigt många gånger är knölar ingenting farligt.
Kämpa❤️❤️
Jag hoppas du får svar väldigt snabbt och att det är ett positivt besked så att du kan släppa din rädsla och oro ❤️
Kram

Svar: Verkar inte som om jag kommer få något besked överhuvudtaget :( Tack för din fina kommentar <3
Carro

Jag förstår din oro men försök att inte stressa med något som inte hänt ännu. Du kan ändå inte påverka det idag. Vi håller tummen att det inte är nån fara all lycka till <3 kram

Svar: <3
Carro

Men kära vän jag lider med dig, det kommer gå bra KRAM

Svar: <3
Carro


Kom ihåg


Trackback