slide show

Ledig dag

Imorgon är jag ledig, det känns  lyxigt då det aldrig händer mitt i veckan. Vi har kvällskonferanser ett par gånger per termin och då jobbar vi till 19.30 och sedan är vi lediga en studiedag och den är imorgon!! 

Jag ska kolla på Bachelor, såg två avsnitt idag men har två kvar som jag sparar till imorgon. Sex education säsong 3 har kommit så den ska jag också fortsätta kolla på. Annars ska jag bara ligga på soffan och chilla. Jag och mamma kanske åker iväg på en snabb lunch. 
(null)
Hur mår jag annars då? Ändå hyfsat bra. Det går upp och ner, vissa dagar har jag mer energi och andra dagar har jag inte alls energi.  Jag har en bättre balans mellan jobb och återhämtning än jag någonsin haft tidigare. Det har jag min KBT terapeut att tack för. Han fick mig att helt ändra värderingar i mitt liv. Alla träffar är slut, nu står jag på egna ben men det känns ändå hoppfullt. Kommentarer

Jag har också gått KBT, och den är också över så nu kör jag själv. Skickar pepp till dig och mig i samma andetag med andra ord :) Hoppas att du får en riktigt fin och vilsam ledig dag.

Svar: KBT var verkligen bra för mig. Skickar pepp tillbaka!
Carro

» T’

Du är så himla fin!
Och riktigt skönt med en ledig dag. Sånt behövs ibland.

Svar: Men tack fina! :)
Carro

» Sussi

Så härligt hoppfulla ord du skriver. Skönt att du verkar ha träffat rätt terapeut som kan hjälpa. Hoppas din lediga dag var riktigt skön :)

Svar: Han är bäst, saknar att prata med honom... Kram
Carro


Kom ihåg


Trackback